Bildirim
Ipad Uygulama Önbelleğini Temizlemek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Restore jb varsa iwipe miydi neydi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Jb varsa cleanup
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bellek dolunca kendi siliyor zaten niye kasiyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İphone da bunu nasıl yapıyoruz bile varmı telefon nedense yavaşlama modunda -
JB yok.
Ipad'in kendi kendine sildiği doğru mudur? -
quote:
Orijinalden alıntı: spookytr
JB yok.
Ipad'in kendi kendine sildiği doğru mudur?
hiç duymadım ben öyle olsa other kısmı 1gbnin üstüne çıkmazdı.jb yoksa restore şart ben sırf bunun için her ay restore ediyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Bestanden
quote:
JB yok.
hiç duymadım ben öyle olsa other kısmı 1gbnin üstüne çıkmazdı.jb yoksa restore şart ben sırf bunun için her ay restore ediyorum
restore edince herşey siliniyor mu? pekte pratik bir çözüm değil bu, uygulamayı silip yüklemek daha basit olabilir sanki? -
quote:
quote:
quote:
JB yok.
hiç duymadım ben öyle olsa other kısmı 1gbnin üstüne çıkmazdı.jb yoksa restore şart ben sırf bunun için her ay restore ediyorum
restore edince herşey siliniyor mu? pekte pratik bir çözüm değil bu, uygulamayı silip yüklemek daha basit olabilir sanki?
uygulamayı silince uygulamanın çöpleri other kısmına gidiyor azaltıcağına artırıyorsun restore edip yedekten yükleme yapınca other sıfırlanıyor
-
quote:
quote:
quote:
quote:
JB yok.
restore edince herşey siliniyor mu? pekte pratik bir çözüm değil bu, uygulamayı silip yüklemek daha basit olabilir sanki?
uygulamayı silince uygulamanın çöpleri other kısmına gidiyor azaltıcağına artırıyorsun restore edip yedekten yükleme yapınca other sıfırlanıyor
restore edip yedekten yüklemeyi nasıl yapıyoruz tam olarak?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
JB yok.
restore edip yedekten yüklemeyi nasıl yapıyoruz tam olarak?
önce ipade sağ tıklayıp yedekle diyorsun sonra shift restore basıp ipad 5.1.1 ipsw gösteriyorsun 10 dk sonra herşey halloluyor sonra ipade hiç dokunmuyorsun ituneste ekran çıkıyor şu yedeklemeyi geri yükle diyorsun yedeği seçiyorsun 5 dkye her şey yükleniyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X