Şimdi Ara

ipad seçimi ve kalem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamunaleyküm bir suredir apple tabletlerde gercek kalem deneyimi filan deniyor ve benimde ilgimi cekmeye basladi tıp okuyorum her ay 50tl fotokopi parasi kitaplarin herbirinin 200-300tl olmasi beni tablet almaya yonlendirdi ama bazi youtube yorumlarında 7.nesilde yazi deneyiminde gecikme oldugu soyleniyor bilemedim pro mu alsam 7.nesil mi artik defter kullanmak cikti almak istemiyorum pro benim icin maliyetli ama biraz daha biriktirip alabilirim ama ayni deneyimi sunacaksa kesinlikle 7.nesil cunku zaten pc sahibiyim ve cok guzlu bir cihaza ihtiyacim yok sadece defter gibi kullanmak istiyorum yardimci olursaniz cok mutlu olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Daha once pro kullanmadiysaniz yada 120 hz tazeleme hizina sahip bir cihaz kullanmadiysaniz 7. Nesilin kotu oldugunu anlamassiniz. Tabiyki kagida yazar gibi olmaz. Ama gozu rahatsiz edecek kadar gecikmez de. Agir cekimde izlendiginde filan anlasiliyor.
    Para biriktiripte proda alabilirsiniz ama para biriktirene kadar fotokopi cektirmeye devam edeceksiniz onada paraniz gitmeye devam edecek yani tablet almakla pekte kâr edememis olacaksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa SARI. -- 6 Temmuz 2020; 9:37:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aynen hocma proda acayip bir fiyat 6k dan basiliyor kalemsiz o zaman tum uni boyunca cekecegim fotokopi parasini vermis oluyorum normalde 7.nesil 60hz mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 18 Mayıs 2025; 0:15:58 >

• herkese çok teşekkür ederim sanırım 7.nesil alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 18 Mayıs 2025; 0:15:53 >
    yok hocam ne çizim ne youtube bildiğin defter olarak almak istiyorum ama yazı performansından şüphem var bi de tabi airpods hediyesi geldi kafam daha çok karıştı acaba yazı tecrübesi olarak arada çok kalite farkı var mı diye düşünüyorum onun dışında ne çizim yapacağım ne film izleyeceğim sırtımdaki kitapların ekonomik ve kalınlık yükünden kurtulmak istiyorum

• Millet kendi hayallerini vasklarina aldirmaktan zevk aliyor.
    Bu duygunun bi ismi olmali.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.