Şimdi Ara

iPad Pro mu yoksa iPad Pro 2 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan Apple'de eğitim indirimi var bende iPad Pro 9.7 almayı düşünüyorum üniversite için yanında beats kulaklıkta var. Sizce almalı mıyım yoksa yeni iPad Pro 2'yi mi beklemeliyim?

Not: iPad Pro 2 ile ilgili yazılar okudum yabancı kaynaklarda Kasım gibi tanıtılabilir deniyor.

• Şuanki 9.7 pro gayet yeterli bir cihaz hocam yenisini beklemek boşa vakit kaybı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaB0 -- 10 Ağustos 2016; 21:30:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaB0

Şuanki 9.7 pro gayet yeterli bir cihaz hocam yenisini beklemek boşa vakit kaybı..

Sizce üni ders notları almak için iyi midir? Apple Pen ile birlikte almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrNtlu

quote:

Şuanki 9.7 pro gayet yeterli bir cihaz hocam yenisini beklemek boşa vakit kaybı..

Sizce üni ders notları almak için iyi midir? Apple Pen ile birlikte almayı düşünüyorum.

Sizi 4 sene üzmez hocam rahat olun.. Apple bu tableti zor eskitir..
  • Pro 9.7 gayet güzel bir cihaz sizi üzmez
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrNtlu

quote:

Sizi 4 sene üzmez hocam rahat olun.. Apple bu tableti zor eskitir..

Benimde genel izlenimim o yönde ama iPad Pro 2 görünce bi an duraksadım. Çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drjacob

Pro 9.7 gayet güzel bir cihaz sizi üzmez

Teşekkürler yorum için inşallah üzmez :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad mi macbook mu?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pro 9.7 32GB aldım Apple Pencil ile, yanında da Powerbeats2 Wireless kulaklık geldi. Kulaklık çok hoş, şarjı gayet iyi gidiyor, hemen şarj oluyor. Tablet zaten canavar. Çizim için aldım, kesinlikle hakkını veriyor. Bilgisayarı 2 aydır sadece 1 kere açtım o da küçük birşey için Photoshop gerekti ondan. Pro 2 Pro 3 çıksa bile en az 4 sene sapasağlaö çalışır diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam eğitim indiriminde ne kadar indirim oluyor ve nasıl yapıyoruz o indirimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beko1903

Hocam eğitim indiriminde ne kadar indirim oluyor ve nasıl yapıyoruz o indirimi

Buyrunhttp://www.apple.com/tr-edu/shop iPad Pro'da 100tl gibi bir fiyat sanırım.

quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

Pro 9.7 32GB aldım Apple Pencil ile, yanında da Powerbeats2 Wireless kulaklık geldi. Kulaklık çok hoş, şarjı gayet iyi gidiyor, hemen şarj oluyor. Tablet zaten canavar. Çizim için aldım, kesinlikle hakkını veriyor. Bilgisayarı 2 aydır sadece 1 kere açtım o da küçük birşey için Photoshop gerekti ondan. Pro 2 Pro 3 çıksa bile en az 4 sene sapasağlaö çalışır diye düşünüyorum.

Kalemi 1 ay sonra almayı düşünüyorum şuan indirim ve beats kulaklığı hediye kampanyası varken alıyım diyorum. Baya video izledim gayet iyi tablet bence 2 eksiği var ram 4Gb olsaymış süper olurmuş birde bataryası 7000 yerine 10bin olsa tadından yenmezmiş ama cihaz yinede piyasanın en iyisi bence.

• MrNtlu kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kampanya sanırım se de de geçerli öyle değil mi? Bunun için öğrenci kartını göstermek yeterli mi

• quote:

Orijinalden alıntı: beko1903

Hocam bu kampanya sanırım se de de geçerli öyle değil mi? Bunun için öğrenci kartını göstermek yeterli mi

iPhone 6 veya 6s alın, Powerbeats2 Wireless kulaklık kazanın.*

SE'de geçerli değil orda yazıyor hangi cihazların olduğu. Mesela sadece iPad Pro'larda var. Online alışveriş için gerekmiyor ama mağaza için bende bilemiyorum yarın konuşacağım.
  • SaB0 kullanıcısına yanıt
    drjacob kullanıcısına yanıt
    Internette gezinirken aşağıdaki linkteki cihazı gördüm aklım karıştı biraz fiyatı baya inmiş siz olsanız bunu mu alırdınız yoksa iPad Pro mu? (Hali hazırda bir laptop var orta seviye.)
    Cevaplarsanız sevinirim.

http://www.hepsiburada.com/asus-flip-tp501ub-cj051t-intel-core-i5-6200u-2-3ghz-2-8ghz-8gb-1tb-15-6-hd-tasinabilir-bilgisayar-p-BD602117

2si çok farklı katagori cihazlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben iPad Pro'yu çizim için aldığım için yine iPad Pro tercih ederim. Fakat sizin de sadece bilgisayarda yapılacak işleriniz yoksa (oyun, kodlama vb.) iPad Pro tavsiye ederim. Gerek hoparlörü, gerek ekranı, gerek uygulama desteği bu cihazı gerçekten alınabilir kılıyor. Yanında gelen Beats kulaklık da çok güzel.

• quote:

Ben iPad Pro'yu çizim için aldığım için yine iPad Pro tercih ederim. Fakat sizin de sadece bilgisayarda yapılacak işleriniz yoksa (oyun, kodlama vb.) iPad Pro tavsiye ederim. Gerek hoparlörü, gerek ekranı, gerek uygulama desteği bu cihazı gerçekten alınabilir kılıyor. Yanında gelen Beats kulaklık da çok güzel.

Strateji dışında oyunları konsoldan oynuyorum. Kodlama için laptop var hali hazırda o zaman iPad Pro en mantıklı oluyor yine :) Çok teşekkürler.
  • Biliyorum kastettiğim fiyat açısından eşitlerdi o bakımdan biraz aklım karıştı ama yine iPad'de karar kıldım en mantıklısı o gibi.
    Evde yedekleme ve bir şeyler indirme için bir pc varsa ipad. Eğer yoksa almanızı önermem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Önemli değil. Ben de bu sene Yazılım Mühendisliği'ne gideceğim, bilgisayar lazım bana da. Biraz konu dışı olacak ama, kodlama için nasıl bir laptop önerirsiniz? Bütçemi çok fazla yukarı çıkaramam. Mesela o gösterdiğiniz laptop kodlama işlerini ne kadar kaldırır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Önemli değil. Ben de bu sene Yazılım Mühendisliği'ne gideceğim, bilgisayar lazım bana da. Biraz konu dışı olacak ama, kodlama için nasıl bir laptop önerirsiniz? Bütçemi çok fazla yukarı çıkaramam. Mesela o gösterdiğiniz laptop kodlama işlerini ne kadar kaldırır?

Bütçe yüksekse kesinlikle Microsoft Surface veya Macbook mükemmel bi cihazlardır düşükse Intel i5 işletim sistemli 8gb ramli (4 olsada olur aslında) bi PC işinizi görür ekran kartı GTX vs. hiç gerek yok derim. Klavyesine gidip bakın ekran ve klavyesi size en çok uyanı alın derim. Benim gösterdiğim PC'de gider benimde 2. senem kodlama nerdeyse hiç bilmiyorum ufak tefek bakıyorum rahat gider bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.