Şimdi Ara

İpad pro 10.5 wifi+Cellular 512 gb alınırmı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İpad pro 10.5 wifi+Cellular 512 gb şuan 5000 tl ye sıfır almak mantıklımı. Kullananlar var ise tavsiye ederler mi. Yol gösterirseniz sevinirim. Ona göre sipariş verecem yada farklı bir seçeneğe yönelecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertay2424 -- 6 Ekim 2019; 17:25:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hocam 512gb çok gibi hani bilgisayar değil sonuçta ne atacaksınız bir tablete bu kadar gerek var mı derseniz bence gerek yok o kadar hafızaya. 10.5 alacağınıza 11 in.l
    k yeni ipad i öneririm sıfır fiyatı cellular olmada 5000-5500 arasında değişmekte. daha yeni bir işlemci apple pencil 2. jenerasyon vs gibi artıları var. Sıfırı kendi mağazasında 5600 öğrenci indirimi ile ve 1200 tl lik kulaklık hediyeli

• srcntyln24 S kullanıcısına yanıt
    Güzel fiyat hocam faturası yoktur büyük ihtimal hediye ise varsa alınabilir

• burak335 kullanıcısına yanıt
    Fatura garanti hepsi var. İcabında değişim ve iadeden yararlanabilsin diye. 😀

Fiyatı az daha çekebilirseniz çok iyi olur en azından kılıf vs parası çıkmış olur 64 gb 2. Eller hatsız olan modeller bile 3000 den aşağı bulunmuyor

Millet hala air lar mini ker kullanıyor. Bana bu tablet baya baya yeter diye düşünüyorum. İyi bi fırsat çünkü. İphone un hafızası dolu. Garantiye yollayacam. Aktaracağım yer yok. Ona transfer ederim hafızayı. Kafam rahat olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Yaklaşık 5 yıldır bende kullanıyorum ipad mini 1 den başlayıp ipad pro 10.5 ile devam ediyorum geçen seneye kadar air 2 vardı. Apple pencil ile tanıştıktan sonra daha da şey yapmadım en az 3 4 sene gidecek bir tablet bu. İsterseniz gidin bi bakın media markta felan cihazı iyice inceleyin. Ben ipad aldıktan sonra iphone kullanmadım 2 işletim sistemi aynı olması sıkıcı oluyordu bu sayede android telefon kullanır oldum

Farklı bi yaklaşım oldu. Teşekkür ediyorum desteğiniz için. Fırsatım olur ise inceleyeceğim. Gönül rahatlığı ile tVsiye ediyorsanız sıkıntı yok.

Rica ederim ne demek güle güle kullanın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.