Şimdi Ara

İpad Musclenerd tarafından KIRILDI..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ipad kırıldı. JB yapıldı sadece programlama kaldı. Haliyle iphone 3.1.3 JB ve Unlock yolda..!

http://www.youtube.com/watch?v=dgHNayVtHkQ&feature=player_embedded

• güzel bir haber bu inşallah yakın zamanda artık iphone leri kullanmaya başlıyacağız
  • Hadi bakeym aslanlar kırın parçalayın şu ipad, iphone, itouch, i XXX falan ve fistanları.
  • Kirilmadi, Sadece SSH Erisimi Saglandi
  • diğer kaynaklara göre çok yakın zamanda iphone 3.1.3 hazırmış. yayınlayacaklarmış bakalım o kadar bekledik biraz daha bekleriz yüzümüz gülsünde :D
  • iPad'in dosya sistemine erişilmesiyle 3.1.3 unlock'un yolda olduğunu nasıl bağdaştırdınız? Dev-team'in bu yönde bir açıklaması yok diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

iPad'in dosya sistemine erişilmesiyle 3.1.3 unlock'un yolda olduğunu nasıl bağdaştırdınız? Dev-team'in bu yönde bir açıklaması yok diye biliyorum.

açıklamalara göre çok yakında diye yazmış bir şekilde bir bildikleri var demekki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

iPad'in dosya sistemine erişilmesiyle 3.1.3 unlock'un yolda olduğunu nasıl bağdaştırdınız? Dev-team'in bu yönde bir açıklaması yok diye biliyorum.

İpad'in yazılımı da 3.1.3' te ondan arkadaşım. Zaten dev team ekibindeki kişilerin twitter hesaplarında bu konuşmalar geçiyor. JB ve unlock birkaç güne kalmaz çıkacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimalp

quote:

İpad'in yazılımı da 3.1.3' te ondan arkadaşım. Zaten dev team ekibindeki kişilerin twitter hesaplarında bu konuşmalar geçiyor. JB ve unlock birkaç güne kalmaz çıkacaktır.

Yanlışınız var. iPad 3.1.3 değil, 3.2 kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylargray -- 5 Nisan 2010; 8:43:45 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimalp

quote:

Yanlışınız var. iPad 3.1.3 değil, 3.2 kullanıyor.

Pardon ben yanlış yazmışım. İphone 3.2 SDK larını dağıtmış apple program kodlayıcıları için. 3.2 fw yi kırdıklarına göre 3.1.3 JB nin hazır olduğu görüşü hakim. Zaten bekletmelerinin amacı yeni 3.1.3 JB sunulursa yeni fw deki açıkların kapatılması endişesiydi. 3.2 fw çıktığında 3.1.3 JB ve unlock gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i39AHiM -- 5 Nisan 2010; 9:38:25 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.