Şimdi Ara

iPad Mini video inceleme 'Oyun, internet, sosyal ağ için tek cihaz' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
4
Favori
4.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: morqos

7:45de Erdi Beyden MORUK kelimesini bir tek ben mi duydum?

bur...burda aslında.. diye giden bi cümle kuruyo orda ama hızlı konuştuğu için öyle anlaşılıyo :D

• mesajım bulunsun.
  • mesut bey Lightning "laytnin" (Türkçe okunuşuyla) olarak telafuz edilir. Gerçekten izlerken kulağımı tırmaladığı için böyle bir yorumda bulundum zira bundan sonra bu kelimeyle içli dışlı olacağınız göze alınırsa bilmenizde fayda var.

cihaz gerçekten güzel olmuş ama ipad ben hala ipad derim. Ellerinize sağlık güzel inceleme olmuş.

• hd seyretmeyelim açılmıyor site

• Bekledim ki Mesut facebook şifresini kameralar karşısında girsin ama olmadı :(

• İnceleme için teşekkürler..Güzel bir paylaşım olmuş..

Yalnız Youtube Videosuna bayıldım.. Gerçekten tam bizlik bir haber başlığı olmuş..

Buyrun Ekran Görüntüsü..
    iPad Mini video inceleme 'Oyun, internet, sosyal ağ için tek cihaz'

http://img425.yukle.tc/image.php?id=2455Adsiz5.jpg

• Bence gereksiz bir ara ürün olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Hiç objektif bir inceleme değil bu, sanki apple kendi aletini tanıtıyor gibi. (Önemsiz ve heryerde rastlanan şeyleri abartı övme, eksi yönlerini geçiştirme vs vs.)

• Tasarım olarak güzel olmuş, ama donanımıyla editörün seçimini haketmiyor. Umurunuzda değil gibi ama güvenirliğinizi kaybediyorsunuz.

1024x768 Çözünürlük
    512 Mb Ram
    Kamera Flash'ı yok
    Kişiselleştirme yok
    Ios Maps düzgün çalışmıyor
    Youtube'nin Tablet versiyonu yok
    Ios App Store geç açılıyor

• Bir şey daha dikkatimi çekti:

-"ipad miniyi ipad 2 ile karşılaştırmak lazım."

Ne demek bu şimdi?
    Artık üretilmeyen bir cihazla neden karşılaştırmak lazım mış?
    Ya ipad 4 ile karşılaştır, ya da daha mantıklısı Nexus 7, Amazon Kindle Fire HD vs ile karşılaştır.

Ahmet Kural'ın dediği gibi:
    "Bu ney la!"

• Marketdeki gec yukleme sorunu almanyada ve avusturyada da oluyor malesef. Ipad 3 ve ipad 2 dede bu sorunu gordum bu iki ulkede. Haber de sormustunuz :) ipad mini aslinda 2 yil once cikmasi gereken bir cihaz bana gore. Ipad, ipad2, ipad mini, ipad 4 sirasi ile cikmis olsaydi daha iyi olabilirdi cunku ipad3 grafik agir oyunlarda ozellikle gameloft da tekliyor zaman zaman. Ya efektsiz yada retina olmayan cozunurlulukte oynamak gerekiyor...

• Doğru yapılması gerkeni CNET yapmış:
    Buyrun "Best Small tablets" incelemeleri: (ipad mini dahil)
    http://reviews.cnet.com/2733-3126_7-936-3.html

SONUÇ: CNET e göre en iyi küçük tablet: GOOGLE NEXUS 7 (Kasım Ayı EDİTÖRÜN SEÇİMİ)

Donanım Haber'in editörlerinin incelemesini rica ediyorum.

• Yazmaktan sıkıldım ama:
    -"ipadm mini 7 inch de en iyi ekrana sahip" demişsiniz!!!!

7 inch Amazon Kindle Fire HD 'de Antiglare özelllikli, Polarize filtreli, IPS, 1280 x 800 HD ekran var. (+Dolby Audio + Dual channel Wifi) = 199 $

Rahatsız oldum sizin bu aşırı sübjektif incelemenizden. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: gokooo

Ben mi yanlış anladım 4:3 ekran için keşke 1280x720 olsaydı ve daha net olsaydı mı dediniz? Hadi ratio mevzunu geçtim 720p olsaydı 768 piksel olan kenar 720 piksel olacaktı yani piksel sayısı düşeceği için netlik düşecekti. Biri beni aydınlatsın.

cihazdaki çözünürlük 1024x768 pixel bildiğim kadarı 1280x720 pixel değil. (720p=1280x720 pixel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_alien89 -- 4 Aralık 2012; 1:41:40 >
  • iOS 6'daki App Store genel olarak ağır çalışıyor, bağlantı kalitesiyle ilgisi yok. iOS 6.1 veya sonraki güncellemelerde düzeltilir umarım.

Apple maps konusunda diyecek bir şey yok her şey ortada. Apple çok fena çuvalladı. İnternet servisleri konusunda apple hep beceriksiz oldu zaten.
    Daha önce parayla sundukları mobile me hizmeti de baya bir eleştiriye maruz kalmıştı. Şuan iMesseage da baya problemli, mesajlarımız gitmiyor bazen ya da çok geç gidiyor. iCloud mailde de baya iletim problemleri yaşandığını duydum.

iPadde youtube kullanmak için bir sürü app mevcut app store'da. ben jasmine kullanıyorum işini çok iyi yerine getiriyor, iOS 6 gelmeden önce kullandığımız youtube appini aratmıyor bana.

Ekran çözünürlüğünün günümüz standartlarına göre düşük olduğu gerçeğine katılıyorum. Artık akıllı telefonlarda 720p standart olmaya başlamış, 1080p ekranlı telefonlar çıkmaya başlamışken 1024*768 biraz komik kalıyor. 1280*800 çözünürlükte yapsa iyi olurdu demişsiniz de bu ekranın en boy oranı 4:3. 1280*1024 veya 1600*1200 gibi çözünürlükler mümkün olabilir ancak. Ve öyle bir şey yapsaydı apple, developerların app store'daki bütün iPad applerinin elden geçirmesi gerekecekti. iPadler için 3. bir çözünürlük daha eklenmiş olacak ve androiddeki gibi fragmantasyon oluşacaktı. Ama şuan tüm iPad appleri 1024*768'de sorunsuz çalışıyor iPad minide.

Kamera flashı gibi detaylara takılanlar olmuş. Bahsettiğimiz şeyin bir tablet olduğunu hatırlatırım. Nexus 7 ve Kindle Fire'da arka kamera bile yok zaten.
    iPad Mini'de de arka kamera olmasaydı da biraz fiyattan kırsaydılar çok daha iyi olurdu tüketici için.

• quote:

Orijinalden alıntı: veteriner69

Bir şey daha dikkatimi çekti:

-"ipad miniyi ipad 2 ile karşılaştırmak lazım."

Ne demek bu şimdi?
    Artık üretilmeyen bir cihazla neden karşılaştırmak lazım mış?
    Ya ipad 4 ile karşılaştır, ya da daha mantıklısı Nexus 7, Amazon Kindle Fire HD vs ile karşılaştır.

Ahmet Kural'ın dediği gibi:
    "Bu ney la!"

iPad 2 hala üretimde. iPad 3 üretimden kalktı.
    Bence donanım olarak aynı olduğundan karşılaştırılmalı.

Tabii yazdığınız diğer cihazlarla da karşılaştırılmalı.

Orijinalden alıntı: kont_andre

Başka marka bir cihaz incelenirken eksik yönlerini anlata anlata bitiremiyorsunuz.Fakat ben bu videoda eksik olan yönleri neredeyse duymakta zorluk çektim.Hepsi ultra yumuşatılarak geçiştirilmiş.
    Gerçi sizde haklısınız.Para bu.Kim basarsa o kapar.
    Hep dediğim gibi;Hayat size güze.Tadını çıkartın;)
    Not:Araba fiyatına satılan bir cihaz da bir zahmet nete girip oyun oynatsın.Zira telefonum da bunları yapıyor.

+devrilmişsekiz

zaten mesut abi her fırsatta apple ürünlerini ön plana çıkartıyor. eksik yönlerini de yumuşatmış haliyle.

Orijinalden alıntı: veteriner69

Doğru yapılması gerkeni CNET yapmış:
    Buyrun "Best Small tablets" incelemeleri: (ipad mini dahil)

http://reviews.cnet.com/2733-3126_7-936-3.html

SONUÇ: CNET e göre en iyi küçük tablet: GOOGLE NEXUS 7 (Kasım Ayı EDİTÖRÜN SEÇİMİ)

Donanım Haber'in editörlerinin incelemesini rica ediyorum.

Henüz DH incelemesini seyretmedim, HD olarak yüklenmesini bekliyorum.

Ancak geçtiğimiz haftalarda CNet incelemesini seyretmiştim.

http://www.youtube.com/watch?v=JCK-fmAXWzA

Herkesin izlemesini tavsiye ederim. Özellikle 1080p çözünürlükte izleyin.

Çok fazla İngilizce bilgisi de gerekmiyor.

• bak ya millet hala para veriyor tamamen bir bağımlılık oldu amerikada yakında s.çtıkları b.ku bile satıcaklar sigara bağımlılığından beter sigara 50 yılda öldürür apple 5 yılda cebindeki parayı kurutup intiharına sebeb olur

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.