Şimdi Ara

İpad mini interneti PC ye aktarma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İpad mini deki 3g li interneti jb siz olarak bilgisayara aktarmak istiyorum. Var mı bir çözümü?

Kablo ile veya bt ile olabilir, yeter ki bağlansın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Merhaba arkadaşlar,

İpad mini deki 3g li interneti jb siz olarak bilgisayara aktarmak istiyorum. Var mı bir çözümü?

sanırım iphone ile oluyor ama ipad ile olmuyor
  • muso3881 M kullanıcısına yanıt
    Önceden vodafone kullanırken vmc programı ile vodafone hat olan herhangi bir cihazı bilgisayara taktığımızda o program sayesinde, cihazdaki interneti bilgisayarda kullanmamıza izin veriyordu.

Böyle programlar arıyorum. Sormakta fayda var, belki birisi kullanıyordur bir şekilde.

İpadlarda jb olunca yine hotspot özelliği aktive edilebiliyor. Fakat jb siz cihaz için çare arıyoruz :)
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ıtalyada vodafone taktım paylasım oluyordu tr ye geldım vodafone ve tr cell taktım ag paylaasım yerı kayboldu canım memleketım
  • trcpt kullanıcısına yanıt
    Evet, operatör kaynaklı olduğunu bildiğim için Avea teknoloji danışmanına sordum aktif hale getirebilir misiniz diye, beyfendi ayarlar- hücresel- orada kişisel erişim var onu aktif etmeniz gerekiyor dediler. Daha İpad da kapalı olduğundan haberi yok. Anlattım bunuda.
    Telefonda bekletti daha iyi bilen birisine sordu ve bana ağ ayarlarını 0 lamam gerektiğinden bahsetti. Hiç umudum olmadığı halde kırmadım ve değişen birşey olmadı haliyle.
    Sonrada İpad i Türkiye'den alıp almadığımı sordu :)) tam komedi. Bu sefer benim sinirler aıplayıncq bu sorunun operatör kaynaklı olduğunu dile getirince de hat koptu nedense :)
    Bir yolu vardır; araştırmaya devam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Merhaba arkadaşlar,

Eger jailbreak varsa halledebilirsiniz . Onun disinda avea ve vodafone un bazi hatlarinda bunu oldugunu duymustum, sanirim sinirsiz interneti paylasimini acmak istemiyolar.. Turkcellde boyle bisey yok 5 ay aveaya gecmistim bende de kaybolmustu arastirinca oyle oldugunu ogrenmistim ve tweak ile halletmistim....

• Jb siz ipadde yapamazsınız.

• Daha önce birçok şeyin jb siz olmayacağı söyleniyordu ve sonradan bir yolu bulundu. Araştırmaya devam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.