Şimdi Ara

iPad Mini Etkinleştirme Kilidi - Açılmıyor Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 3-4 sene önce Darty'den iPad Mini almıştık, bu yaza kadar sıkıntısız 3 sene kullandım. Hiçbir sıkıntı yoktu, ama alırken içinde başkasının iCloud hesabı vardı, 3 sene sıkıntı olmadı. Tableti sıfırlamak istedim bu yaz. İOS 10'a yükseltip sıfırladım. Tableti açtığımda Etkinleştirme Kilidi istedi, o başkasının iCloud hesabının e-postası ve şifresi. Şuan hiçbir şekilde açılmıyor, başkasının (tanımadığım birisi) şifresini, e-postasını istiyor. Bilgisayar'a bağlıyorum, iTunes'te de o şifreyi istiyor. Adama mail atamam, çünkü e-postası gizli (sadece baş harfi verilmiş, gerisi sansürlü). Ne yapmam gerek ??

• Hicbir sey yapamazsin. Bu spru senden once binlerce kisi tarafindan soruldu, her seferinde de ayni sekilde yanitlandi. iCloud hesabinin sahibine ulasmak ya da cihazin faturasiyla Apple'a basvurmak disinda cozumu yok bu durumun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Sorunuzun cevabına gelince ise Apple ile iletişime geçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 6 Mart 2017; 8:11:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birincisi iPad Mini icin cikan son surum iOS 9.3.5. Ios 10 almadi. Ikincisi de Darty'den alinan cihazda nasil baskasinin iCloud hesabi oluyor ? Ucuncusu de her surum yukseltisinde iCloud sifresini istiyor. Siz nasil gectiniz sifresiz, aktivasyon ekranini ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    Nasıl geçtim bilmiyorum, şifre istemedi. Tablet sorun yapmaya başlamıştı bende sürümü yükseltip sıfırlayınca şifre istedi. 2.-Darty'den kutusu açılmamış aldık, nasıl oluyorsa içinde başkasının iCloud hesabı vardı, oradaki yetkili, insanlar denemek için hesabını giriyorlar falan demişti,bizde sorun olmaz diye aldık. 3 sene sıkıntı çıkarmadı. Sıfırlayıncaya kadar. Apple ile iletişime geçeceğim ya da şifre kırmak için uğraşacağım. Youtube'da birkaç videosu var, denemeye değer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enessi -- 6 Mart 2017; 19:53:16 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.