Şimdi Ara

İpad mini ekran kırıldı. (Satılabilir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evdekiler direk köşeşinden parkeye düşürmüşler ekran çatlamış baya bi ve köşesi ezilmiş.. Ekran taktırsam kaça patlar yada kaça satabilirim 16GB wifi

• O kırılan ekran değil, ekranın üzerindeki koruyucu cam tabaka. Muhtemelen değiştirebilen yer vardır Türkiye'de. Fiyat konusunda bilgim yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısın sadece camdaymış sorun.. şarjı yoktu şimdi şarja takıp açtım dokunmatik felan çalışıyor
  • Hocam istabuldaysaniz kafikoyde yaptirabileceginiz yerler mevcut. Gozunuzun onunde cabucak hallederler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malesef boludayım
  • Bu şekilde kaça satmayı düşünüyorsun ?
  • Bu şekilde 375TL ye satılıktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ocak da apple store denyaptır hic ugrasma
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

Hocam istabuldaysaniz kafikoyde yaptirabileceginiz yerler mevcut. Gozunuzun onunde cabucak hallederler.

Kadıköyde nerde yaptırabilirim? Kaç saatte ve ne kadara hallederler? 23 ünde istanbula gidicem

• quote:

Orijinalden alıntı: zfr53

quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

Hocam istabuldaysaniz kafikoyde yaptirabileceginiz yerler mevcut. Gozunuzun onunde cabucak hallederler.

Kadıköyde nerde yaptırabilirim? Kaç saatte ve ne kadara hallederler? 23 ünde istanbula gidicem

Hocam hemen iskelenin karsisinda bilgisayarcilarin elektronikcilerin oldugu sokak var gold pc eksen falan ordan sorarsiniz. Ben hemen sokagin basinda sagdaki ismerkezinde biyere yaptiriyorum. Dukkan adini hatirlamiyorum ama gorusursunuz kafaniza yatana yaptirirsiniz. Yogun olmazsa 1 saate falan hallederler diye tahmin ediyorum. Ekran ellerinde yedek bulunur mu tam bilemeyecegim fakat bir sekilde isinizi gorursunuz orda. Konuyu da uplamis olalim daha iyi bilen arkadas varsa yardimci olacaktir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.