Şimdi Ara

İpad mini 64 gb 4g çok kısa süreliğine 650 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık Tablet Marka #Apple iPad Kapasite #64 GB #WIFI+4G LTE
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPad mini 64 gb simkartlı model Türkiye faturalı olup her şeyi tamdır.kutusu şarj cihazı vardır.makinada çizik yok çalışmayan aksam yok satış nedenim iPhone 6 plus 64 gb almış olmamdır.siyah renk ve fiyatı 650 tl dir.Lütfen simkartsız yurtdışı cihazlar ile karşılaştırmayın 2 aylık cihazdır

Not:samsundan elden alabilirsiniz yada önce hesaba para sonra kargo şeklinde olacaktır.referans yok vs demeyin ben bir ton ürün sattım tenezzül edip istemedim çünkü bu işin ticaretini Yapmıyorum elimde ihtiyaç fazlası cihazlarını satıyorum.cihazım çok temiz siyah renkli en ufak bir sıkıntısı yoktur garanti Türkiye'dir kutu şarj cihazı her şey orjinal fiyat kısa süre bu şekilde daha indirim istemeyin en son budur cihazın kalitesi belli sonuçta simkartlı modeli bilen bilir kısaca lütfen ilanımı kirletmeyin size uygun değilse yazı yazmayın pm den tekliflere cevap verilecektir.sanal pazar vs teklif etmeyin sim kart model olduğundan imei cihazda mevcuttur güvenlik nedeni ile vermeyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muco555555 -- 22 Kasım 2014; 12:54:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanalpazar vs. gibi güvenli alışveriş yönetemleri dışında bu ürünü ucuzda olsa satmanız mümkün değil. En azından bana :)
    Ancak elden satabilirsiniz. Ki bu kadar ucuz olup ta elden de satılmıyorsa bu daha da vahim. :)

Alacak arkadaşlara tavsiyem elden alamayacaksanız mutlaka gerekirse komisyon ödeyerek güvenli alışveriş yöntemlerini kullanın.
    hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buhrani

Sanalpazar vs. gibi güvenli alışveriş yönetemleri dışında bu ürünü ucuzda olsa satmanız mümkün değil. En azından bana :)
    Ancak elden satabilirsiniz. Ki bu kadar ucuz olup ta elden de satılmıyorsa bu daha da vahim. :)

Alacak arkadaşlara tavsiyem elden alamayacaksanız mutlaka gerekirse komisyon ödeyerek güvenli alışveriş yöntemlerini kullanın.
    hayırlı satışlar.

satıstan çekilmiştir ürün.mal benim para sizin ürünlerimi uygun tutup satarım bu forumda bu ürün satılmadı bu cihaz gittiği yere kadar götürür.

ilanım kapanmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.