Şimdi Ara

Ipad mini 2 (retina) ısınıyor mu ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ya bu kadarda pinpirikli olmayın be.
    Kardeşim içinden akım geçen herşey ısınır. Isınmaması dünyaya aykırı.

    Ayrıca tabletlerde ısınan batarya değil işlemci. İşlemci 90-100 dereceye kadar sorunsuz ısınabilir. Mobil veya masaüstü işlemciler dahil. Asıl ısınmaması gereken li-ion bataryalardır. 58 derecede telefon CE standartları gereği kendimi kapatır, 60 derecede batarya kalıcı şekilde hasar alır ve şişmeye başlar. 62 derecede fokurdamaya başlar ve buum. Eğer o anda 1000ma'lık bir batarya bile elinizdeyse Allah korusun kolunuzu kaybedebilirsiniz.

    Şimdi herşeyden önce telefonun batarya ve işlemci sıcaklığını ayrı ölçüyor. Yani batarya 58 olduğu anda eğer telefonunuz android değilse ve saçmasapan hatalar verip kapatma işlemi askıya alınmazsa, telefonunuz kesin bir şekilde kendini korur.
    Yani stabil sistemleri kullanmayan ve özellikle jail(en tehlikelisi), rom, root ile uğraşanların sıcaklığı canlı olarak izlemesi gerekir.

    İpad'lerde batarya çok büyük ve çok kuvvetli olduğu için batarya ısınmaz. Isınsada anlattığım gibi kendini korur. İşlemci ısınsa bile bataryadan çok uzakta ve alan çok büyük olduğu için sadece çevresini ısıtır. Zaten o büyüklükteki işlemciyi isteyerek bile 60-70 dereceye çıkaramazsınız, telefonunuz tegra 3 değilse.

    Özet olarak iş yapmak için bir kaynak kullanan herşey ısınır. Telefonlar zaten binlerce testten geçer. Dediğim gibi, garantinin izin verdiği herşey, telefonunuz için en iyisidir. Yukarıdaki tüm yazdıklarım garanti dışı şeylerdir ve patlama vakalarının hepsi bunlar kaynaklıdır. Korkmaya ve para verdiğiniz şeyin üzerine titremeye gerek yok. Birlikte Mezara girmeyeceksiniz.

    Not. Telefonlarda ısınan işlemciden çok bataryadır. Küçücük bataryaya 3000ma sığdıran(!) şirketler malum. Ama bölüm olarak sıkıntımız yok. patlayan çatlayan eriyen binlerce zamzung haberi var. Ama 1 tane bile iphone haberi yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 12 Eylül 2014; 19:52:31 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Sadece puffin tarayıcıda online dizi-film izlediğim zaman alt kısmı ciddi şekilde ısınma yapabiliyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ki retina ipad fazlasıyla ısınıyor ve ıısınınca parlaklık azalıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba. Servise göndermeyi düşünüyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hic farkernedim iPadmini retina cok guzel bir cihaz tadindan yenmiyor iyle asiri bir isonma farketmedim internet dergi kitap okumak icin en iyi secim i6 alirken satacagim bu aralat pek kullanmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkayyaldiz B kullanıcısına yanıt
    Otomatik parlaklık açıktır ondandır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • John Citizen kullanıcısına yanıt
    Oto parlaklık kapalı durumdayken yapıyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • freshmind kullanıcısına yanıt
    Tamam sakince karşılıyorum durumu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.