Şimdi Ara

ipad mini 2 jailbreak ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ipad mini2 yi bugun aldım ve jailbreak yapmak istiyorum ama daha ios kullanmadığım için korkularım var bana nasıl yapılacağı konusunda yardım edermisiniz
    bu adımları uygularsam sorunsuz bir şekilde yapabilirmiyim.. ve bana yedek almamı söylüyor ama yeni aldığım için yedeklemek istediğim bi şey yok yedek alıyımmı ??
    tablet benim için çok önemli jb de bi sorunla karşılaşmam dime??

Bilgisayarınızdaki iTunes’un en son versiyon olduğundan emin olun.

Adım 1: Öncelikle evasi0n 7 Jailbreak dosyasını Windows için buradan indirin.

Adım 2: İndirdiğiniz sıkıştırılmış dosyanın içerisindeki dosyaları masa üstünde bir klasör açarak onun içine çıkartın.

Adım 3: Klasörün içerisindeki evasi0n.exe isimli dosyaya sağ tıklayarak Yönetici olarak çalıştır deyin.

Adım 4: evasi0n.exe’yi çalıştırdıktan sonra sizden iPad’unuzu bilgisayara bağlamanızı isteyecek.

Not: Telefonunuzda güvenlik şifresi varsa kaldırın.

Adım 5: Güvenlik şifresini kaldırdıktan sonra telefonunuzu USB kablosuyla bilgisayara bağlayın. evasi0n telefonunuzu görecek ve hangi iOS versiyonunu kullandığınızı da tanımlayacaktır.

Adım 6: evasi0n telefonunuzu sorunsuzca tanıdıktan sonra Jailbreak butonuna basın ve telefonunuzun Jailbreak olmasını bekleyin.

Not: Jailbreak işlemi bitene kadar asla kapatmayın ve iTunes veya Xcode’u açmayın.

Adım 7: Telefonunuz yeniden başladığında uygulama size “To continue, please unlock you device and tap the new evasi0n 7 icon.” şeklinde bir mesaj iletecek. Burada telefonunuzun ekranındaki evasi0n 7 uygulamasının ikonuna tıklayarak çalıştırmamızı söylüyor.

Not: Bu sırada evasi0n uygulamasını sakın kapatmayın.

Adım 8: evasi0n 7 uygulamasını açtıktan sonra, telefonun ekranı beyaz olacak ve yeniden başlayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsungfors3 -- 29 Aralık 2013; 11:18:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPHONE 12 MİNİ 64GB
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.