Şimdi Ara

Ipad klavye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Okulda 30 sayfalık bir dönem ödevi hazırlamam gerekiyor. Günde beş saate yakın trende olduğum için Ipad ile bu ödevi yapma kararı aldım. Yalnız küçük bir sorunum var. Laptobum olmadığından Ipad'a kalvye almaya karar verdim. Acaba laptop gibi kullanabilir miyim?

Resim:
     Ipad klavye

Ipad klavye

• İpad in ekranından kolay yazılmıyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

İpad in ekranından kolay yazılmıyormu ?

aynen bence hiç bulaşma bu işlere bence o yarı çakma kalvyede çok daha zor yazarsın iPad in kendi ekranındaki klavyesi çok başarılı
  • Ipad'in klavyesiyle yazmak çok zor ve yavaş. On parmak yazmak daha iyi. 30 sayfa yaz yaz bitmez ipad ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaturundTechnik
    Ipad'in klavyesiyle yazmak çok zor ve yavaş. On parmak yazmak daha iyi. 30 sayfa yaz yaz bitmez ipad ile.

Hocam apple in ipad klavyesinden al o zaman,diger cakma urunlere hic girme
  • Uygun çanta bulabilsem direkt orjinal alacağım ama bi türlü bulamadım. Yukarıdaki ürün, çantasıyla birlikte geiliyor. Yani Ipad'i laptop gibi düz tutulabiliyor.
  • Bende aşağıda göreceğin dock şeklinde klavye var, kullanışlı ama kölnden aldığım için almanca harflerde var. İşine yararsa ve izmirdeysen 30 sayfa yazana kadar sana ödünç verebilirim. Ama ben hep kullanmak istiyorum dersen o başka tabi. Yazması kolay olyor.

Ipad klavye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone klavye mouse bağlamak
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer trende yazacağım diyorsan kendi eklediğin resimlerdeki gibi bir klavye ve kılıf lazım sana. Çünkü bu mesajın üstündeki resimdeki ürünü ele aldığımızda sana düz bir mekan gerekir masa vb. Onun için kendi paylaştığın resimdeki gibi bir ürün bulabilirsen kullanma alanın artar diye düşünüyorum ve o ürünün içindeki klavyenin orjinal apple klavyesi olduğunu umuyorum :D
  • ipad klavyesinde Türkçe karakterler yok (uzun tutmak gerekiyor) ancak otomatik yazma özelliği ile bir yere kadar yazılabilir. Diğer türlü otomatik yazma her zaman senin istediğini yazmıyor. Bu özellik seni yavaşlatabilir.

Fakat 30 sayfa bence çok değil. Biraz sıkıya gelinirse bence ipad ile de yazılır. Masrafa gerek yok diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.