Şimdi Ara

ipad iphone farkları nelerdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 yıldır iphone 4 kullanıcısıyım android kullanmadım mesut abimizinde dediği gibi telefonda android tablette ipad diyor benim sizlere sorum ipad de yapılıpta iphone da yapılamıyan şeyler nelerdir? herkesin bayramını kutlarım teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal193 -- 15 Ekim 2013; 3:13:23 >

Orijinalden alıntı: kartal193

1.5 yıldır iphone 4 kullanıcısıyım android kullanmadım mesut abimizinde dediği gibi telefonda android tablette ipad diyor benim sizlere sorum ipad de yapılıpta iphone da yapılamıyan şeyler nelerdir? herkesin bayramını kutlarım teşekkürler

Genis ekranda ios kullanmanin zevki bir baska oyunlar cok daha guzel ve keyifli internet cok daha akici ve rahat is amacli cok daha aktif. telefon gorusmesi yapamazsin. Telefonda android tablette ipad diyen mesut abin birazda kullanim alaniyla ilgili. Iyi bayramlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kartal193

1.5 yıldır iphone 4 kullanıcısıyım android kullanmadım mesut abimizinde dediği gibi telefonda android tablette ipad diyor benim sizlere sorum ipad de yapılıpta iphone da yapılamıyan şeyler nelerdir? herkesin bayramını kutlarım teşekkürler

Kardeş mesut cevik cok hakli.Bir iphone kullanicisi olarak söylüyorum Ipad dururken iphonelara 2500 tl verip almak enayiliktir. Neden dersen iPhone da olup ta iPad de olmayan yok nerdeyse. Ustelik ipadlerin islemcileri herdaim iphonelardan iyidir. Hatta bir cok arkadaş im 600 tl ye bir ipad mini aldi yaninada uygun fiyatli android tel mis gibi. Hatta bazilari yanina hic tel almayip eski sarji 4-5 gun giden tellerini kullaniyorlar. 600 liralik Ipad mini dururken iphone almak bence israftir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkimore -- 15 Ekim 2013; 3:23:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 senedir İphone kullanıyorum, geçen hafta ipad aldım, tek fark ipadte konuşamıyorsun, başka bir fark göremedim açıkçası. Telefon kapatırken çıkan döner çark sembolü bile aynı. Bu arada tabi büyük ekranda IOS uygulamaları keyfi ve internet paha biçilemez.
    İphone gibi,elde rahat tutamazsın
    İphone kadar rahat,resim ve video çekemezsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad mi macbook mu?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.