Şimdi Ara

İpad ile ilgili önemli soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1300 Tl var şuan elimde fakat air mı mini retina mı alsam karar veremedim. Pdf okurum ama mininin boyutu yeterli o bakımdan soru yok fakat mini kullananlar sikayetleri var ekranla ilgili. Bu konuda retinali mini alipta tavsiye etmeyen var mı?

Bir sorum daha var bende android telefonum var onu modem olarak kullanıp, ipadde internete girebilir miyim?

Çok teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Phylian kullanıcısına yanıt
    Air ile mini 2 arasında ki tek fark ekran boyutu performans açısından bi fark yok. Pdf için büyük ekran daha iyi olacaktır ve İnternet de gezmek için de büyük ekran iyi olur. Bu işin özü her gittiğim yere iPad dimi yanımda götürürüm dersen bana fazla yükü olmasın dersen mini 2 , ama yok genelde evde kullanırım dersen Air seçim sana kalmış ama ikisini de eline alıp incelersen seçim yapmanda etkili olur. Air kullanıcısıyım büyük ekranın tadı başka oluyor sana tavsiyem Air.
    Tabi ki de telefondan İnternet paylaşabilirsin.
  • İpad mini retinanın ekran panellerini LG ve Sharp üretiyor ve Sharpın ürettiği panellerde Screen Image Ghosting sorunu var.
    Boyutuna bakıldığında ben ipad mini retina aldım, elime ulaşınca incelemesini yapıp konu olarak açacağım, bir nevi kumar oynadım.
    İpad air'in panellerini kim üretiyor bu konuda bir bilgim yok.
  • Almışken iPad Air al derim.
  • Mini kullanıcısıyım şu anlık bir sorunum yok 2 gin oldu henüz inşallah ilerde de bir sorun çıkmaz. Ekran boyutu mağazada incelediğimde biraz ufak geldi haliyle Air in yanında olunca çocuğu gibi kalıyor. O an acaba beklesemiydim dedim ama bunları düşünene kadar fatura kesilmişti. Bende battı balık yan gider diyerek alfım ve çıktım. Eve gelince pişmanlığımın yersiz olduğunu anladım. Boyutu mğkemmel zaten donanımına diyecek sözü olanla kapışırım. Air alacağınıza 32gb mini slım daha iyi kanımca.

Ghost sorunu bazı kullanıcılards var şükür ki bende yok. Olsa da değişimi yapılıyor zaten diğer şirketler gibi yan çizmiyorlar, sağolsunlar verdiğimiz ücrete değiyor.

• 1-Yapilan testlere gore ipad Mini 2 retinanin ekrani B kategorisinde, nexus, ipad air, amazon kindle, galaxy note A kategorisinde

2-ipad airin işlemcisi biraz daha hizli miniden

3-ipad airin ses duzeyi özellikle kulaklikta daha fazla

4- ipad air in ekrani daha büyük

Farklar bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 20 Aralık 2013; 22:37:11 >
  • Evet,sanırım almışken Air'i alman daha makbul geçer...Su anda kullanıyorum ve sahiden mükemmel...Ayrıca Mini Retina'yı inceleme fırsatı da buldum,ama sahiden dışarıdan göründüğü gibi değil,epey ufak....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Air 32 Gblik uzay grisi almaya karar verdim, hepinize teşekkür ederim yardımınız için. Tek bir şey kaldı kılıf derdi, targus versavu siyah kılıf önerir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phylian

Air 32 Gblik uzay grisi almaya karar verdim, hepinize teşekkür ederim yardımınız için. Tek bir şey kaldı kılıf derdi, targus versavu siyah kılıf önerir misiniz?

Ben pda teknoloji den targus flip view kilif aldim tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

Air 32 Gblik uzay grisi almaya karar verdim, hepinize teşekkür ederim yardımınız için. Tek bir şey kaldı kılıf derdi, targus versavu siyah kılıf önerir misiniz?

Flip view daha şık duruyor.

• Air 32 gb wifi modeli ve trust marka kılıf aldım, yardımlarınız için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

Flip viewde otomatik uyandırma özelliği var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.