Şimdi Ara

iPad güncellenirken bilgisayar kapandı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İpad 2’yi bilgisayara taktım ve güncelleme esnasında bilgisayar kapandı. İpad şimdi hiç açılmıyor. Kurtarmak için açma/kapama düğmesi ile ana düğmeye aynı anda bastım ve bağlantı görüntüsü çıkınca USB kablosundan bilgisayara bağladım. iTunes ekranında ‘iTunes has detected an iPad in recovery mode. You must restore this iPad before it can be used with iTunes.’ Yazısı çıktı. Önce Ok dedim, ardından Restore iPad tuşuna bastım. Restore and Update dedim. Extracting software yaptı önce. Uzun süre Preparing iPad for restore ekranında durduktan sonra, ‘The iPad could not be restored. An unknown error occurred (1604)’ hatası veriyor. Ne yapmam gerek?

• quote:

Orijinalden alıntı: ferdikibar

Merhaba,
    İpad 2’yi bilgisayara taktım ve güncelleme esnasında bilgisayar kapandı. İpad şimdi hiç açılmıyor. Kurtarmak için açma/kapama düğmesi ile ana düğmeye aynı anda bastım ve bağlantı görüntüsü çıkınca USB kablosundan bilgisayara bağladım. iTunes ekranında ‘iTunes has detected an iPad in recovery mode. You must restore this iPad before it can be used with iTunes.’ Yazısı çıktı. Önce Ok dedim, ardından Restore iPad tuşuna bastım. Restore and Update dedim. Extracting software yaptı önce. Uzun süre Preparing iPad for restore ekranında durduktan sonra, ‘The iPad could not be restored. An unknown error occurred (1604)’ hatası veriyor. Ne yapmam gerek?

Cihazı bir şekilde DFU moda alman lazım. Recovery modedaki cihaı DFU mode'a almak biraz zorlayabilir ancak ne yapıp edip cihazı kapaman lazım. Tamamen kapanırsa DFU mode'a alabilirsin. Aynı sorunu ben de yaşamıştım ve DFU mode'a alarak yazılımı geri yüklemiştim. Genelde 160x veya 21 hataları veriyor senin durumda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.