Şimdi Ara

İPAD E PDF ATMAK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Pdf dosyası atmak istiyorum (mailsiz) nasıl olacak lütfen yardım edin.

şimdi itunes 10 kurdum. ibooks diye program varmış. onu kurdum. şimdi ne yapmam gerekiyor ayrıntılı anlatabilecek var mı?

Burada anlattığım yöntemi Avplayer olarak değil iBooks olarak kullanın.
  • bir dde bu anlatımlarda sync ifadeleri geçiyor itunes in.

benim itunes türkçe. ve 10. sürüm. ne yapmam gerekiyor?

Orijinalden alıntı: SaidAbdullah

Ya şimdi ben ituens den ibooks u kurdum ama ipadimde ana ekranda ibooks diye bir şey göremiyorum.
    Nasıl oluyor şimdi

1. iTunes ile aldıysanız o program kurulmaz. iTunes ekranı sol tarafta çıkan iPad'e o uygulama sürüklenir sonra iPad'de kurulur.
    2. iPad'e de aktardım bunları yaptım diyorsanız ekranı sola kaydırın ikinci sekmeye atmıştır.
    3. Hepsini deneidm yok diyorsanız 1. adımdan itibaren işlemi görerek tekrar yapın.

Sync eşzamanla demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GALDER -- 17 Mayıs 2012; 15:18:07 >

Orijinalden alıntı: GALDER

quote:

Orijinalden alıntı: SaidAbdullah

Ya şimdi ben ituens den ibooks u kurdum ama ipadimde ana ekranda ibooks diye bir şey göremiyorum.
    Nasıl oluyor şimdi

1. iTunes ile aldıysanız o program kurulmaz. iTunes ekranı sol tarafta çıkan iPad'e o uygulama sürüklenir sonra iPad'de kurulur.
    2. iPad'e de aktardım bunları yaptım diyorsanız ekranı sola kaydırın ikinci sekmeye atmıştır.
    3. Hepsini deneidm yok diyorsanız 1. adımdan itibaren işlemi görerek tekrar yapın.

Sync eşzamanla demektir.

O uygulama sürüklenir derken. nerden sürükleyeceğim ki. web sitesinden kur felan dedim. öyle olmuyor mu? bilgisayara mı iniyor ki sürükleyeyim? sürükleme işini anlayamadım.

• iTunes'da yukarıda uygulamalar var aynı şekilde sol ekranda da. Oradan bilgisayara indirlen uygulamalar görülür.
    Siz AppStore hesabı açtınız mı?
    Çok başlardasınız o yüzden Google'dan iTunes kullanımı ve cihazlara aktarımı konularını en baştan tek tek araştırın. Konularda bakın. Buradan anlatmakla olmaz.
  • Arşiv kısmınının Uygulamalar kısmında ibooks kitabı gözüküyor. Bunu aygıtımın bölümüne sürüklemeye çalıştığında X resmi çıkıyor kopyalanamaz manasında. AMa başka bir pdf dosyasını sürükleyebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaidAbdullah -- 18 Mayıs 2012; 12:13:04 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakansant -- 18 Mayıs 2012; 12:32:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Tamamdır arkadaşlar sorun çözüldü

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaidAbdullah -- 18 Mayıs 2012; 14:02:38 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.