Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crossfitter -- 10 Kasım 2023; 10:35:0 >

• eger ipad 2 ve uzeri ise, smartcover takıp ekran kilidini kapak ile acabilirsiniz.
    bir deneyin bence...
  • Restore atın hocam itunes üzerinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. nesil bu, işe yarar mı? camı kırık şu anda değiştirene kadar böyle böyle bekleyecek yoksa

@dreadknight

zaten restore attık diye böyle oldu, ekran döndürme kilidi kapalı olduğundan ekran dönmüyor, dönse zaten sorun yok. Ters çevirdiğimizde ekran kilidini açabiliyoruz.

@SiNaPSiS
  • Bilisayar üzerinden iPad i kullandırtan programlar var onları yükleyip deneyin, programları sadece görmüştüm ufak bir araştırma ile bulabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redand

Bilisayar üzerinden iPad i kullandırtan programlar var onları yükleyip deneyin, programları sadece görmüştüm ufak bir araştırma ile bulabilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_58893929/tm.htm

Şöyle bir şey buldum ama biz ipadi açamıyoruz bile, uygulama vs yüklemek şu anda imkansız.
  • Smart cover ile bir deneyin bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    5 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossfitter

quote:

Orijinalden alıntı: redand

Bilisayar üzerinden iPad i kullandırtan programlar var onları yükleyip deneyin, programları sadece görmüştüm ufak bir araştırma ile bulabilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_58893929/tm.htm

Şöyle bir şey buldum ama biz ipadi açamıyoruz bile, uygulama vs yüklemek şu anda imkansız.

Bilmiyorum hocam o zaman

• ULAN AÇTIK BE!
  • Nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Nasıl?

Hocam sorunumuz ipadin restore sonrası ilk tanıtım aşamasını geçememekti, iyi kötü sözleşmeyi kabul etme aşamasına kadar gelebiliyorduk(ekranın bazı bölümlerinde dokunmatik çalışmıyor, ana ekran tuşuna 3 defa basınca sesli yardım geliyor, sesli yardım açıkken ekran kilidini açmak için kilit kaydırmaya 2 kere basınca kilit açılıyor. Bu şekilde iyi kötü bazı basamakları geçtik) ama "kabul ediyorum"a basamıyorduk, tam o bölgenin dokunmatiği çalışmıyordu.

Cihazı kurcalarken şans eseri 5 parmakla ekranı büyütmeyi keşfettik. Ekranı yaklaşık %400 büyüttük ve "kabul ediyorum" tuşu dokunmatiğin çalıştığı yere gelecek kadar büyüdü. Böylece son aşamayı da geçip ana ekrana kavuşmuş olduk.

Umarım anlaşılır anlatmışımdır.

• daha daha kolay yolu..
    mıktanısı ipad ın sağ tarafında gezdirin. buzdolabı mıktanısı olur şu olur bu olur.
    belli bir nokta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.