Şimdi Ara

iPad de Office programları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
7.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba tablet almayı düşünüyorum. İnternet, Office programları falan kullanıyorum. Ama internette Office programlarinin ipadlerde ücretli olduğunu okudum. Her şey ücretli falan demişler var mı böyle bir şey?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır tamamen ücretsiz olarak kullanabiliyorum. 365 gibi özellikler ücretli sanırım sadece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum farkı nedir ? Yani 365 in. Ben word Excel PowerPoint falan kullanacağım çoğunlukla. Cepten yazmak zor oluyor. Küçük ekranda bir şeyler hazırlamak zor çünkü

• Şimdi öncelikle Microsoft'un sunduğu uygulamalar normalde ücretsiz, ancak düzenleme yapabilmek online kullanabilmek için bilgisayarda da istediği gibi ios'ta da üyelik istiyor. Üyeliğiniz varsa rahatça kullanabilirsiniz, ben öğrenci üyeliğimle office almıştım iphone'umda rahatça kullanıyorum.

İkinci olarak Apple'ın kendi office uygulamaları var, bunlar da tamamen ücretsiz. Pages, Numbers gibi uygulamalar word ile aynı işleve sahip. Bunlarda da yazı yazabilir excel gibi tablolar oluşturabilirsiniz.
  • Üniversite öğrencileri için Microsoft Office uygulamaları ücretsiz, ancak iPad pro 10 inch üzeri olan cihazlarda bu ücretsiz sürümü kullanamazsınız maalesef.

Başka ücretli ucretsiz uygulamalar da mevcut.

• sadece görüntülemek amacıyla kullanacaksanız ipadi, üretkenlik için ultrabook tarzı cihazları tercih edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeni Ipad Pro 2020 alacağım. Mesela bilgisayar için ucuza office programları alabiliyorsun. yani iptal olsada göze gelmez rakamlar. Ipad içinde bunları alabiliyormuyuz. Bu yeni Ipadde ücretlimi office programları bilgisi olan varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.