Şimdi Ara

ipad dahili batarya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ipad 4 icin dahili batarya önerebilirmisiniz 5.000 mah üzerinde olmasini istiyorum yeterlimidir ? ve teknosa vatan gibi yerlere baktim onlarda yoktu 30pin lik girisler icin vardi ? ve ipad 4 ün bataryasi kac mah ? ve ipad neden cok uzun surede sarj oluyor sorunlumu yoksa normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz5555 -- 4 Ocak 2013; 20:53:07 >

• dahili içinde demek bi yanlış anlaşılma var sanırım eğer gerçekten iç batarya arıyorsanız teknosa veya vatanda bulamazsınız
  • sarj yerinden baglanan bataryalar ( dahili batarya olmuyormu? ) iphone icin var büyük ama kücük girisli yokdu orda
  • Harici batarya oluyor dediğniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz5555

sarj yerinden baglanan bataryalar ( dahili batarya olmuyormu? ) iphone icin var büyük ama kücük girisli yokdu orda

dahiliden kasıt bunun gibi bişey mi ?
    http://www.pilburada.com/dahili-batarya-304k.html
  • evet öyle ama kilif seklinde olmayani ve ipad 4 icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz5555

evet öyle ama kilif seklinde olmayani ve ipad 4 icin

harici batarya oluyor o
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone X batarya değişimi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iPad 11 küsür bin mah, ayrıca şarjı da çok iyi gidiyor, neden böyle bir şeye ihtiyaç duydunuz?
  • lightning girişli harici batarya veya şarjlı kılıf lazım banada iPhone 5 için nereden bulabilirim ?
  • http://www.ebay.com/itm/Just-Mobile-Gum-Max-10400-mAH-External-Rechargeable-Battery-iPhone-4S-iPad-2-/380535177460?pt=Other_Tablet_eReader_Accessories&hash=item5899aa00f4

linkteki Just Mobile Gum Max 10400 mAh lik external batarya veya benzerkerinden alacaksin.Yuksek Mah degeri olsun yazdigin icin bu modeli yaziyorum.Daha degisik ucuz cesitleri bulabilirsin.Ama Mah degerleri duser.
    External batarya alacaksan,standart usb girisli olmasina dikkat et.Zaten cogu standart usb girislidir.Eski 30 pinlik veya yeni lighting girisli ,diger bircok telefonu sarj edebilirsin .

ipad 4 un uzun sarj olmasina gelince ,Bende ipad 4 kullaniyorum.3:30 - 4 saat de sarj oluyor.Hak verirsinki 11 bin Mah lik bir pil var uzerinde.Bukadar uzun surmesi normal.

Ipad i hem kullanip,hemde sarj edersen sarj suresi dahada uzuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 4 Ocak 2013; 21:25:54 >

• h

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz5555 -- 4 Ocak 2013; 22:10:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan™

lightning girişli harici batarya veya şarjlı kılıf lazım banada iPhone 5 için nereden bulabilirim ?

ipad dahili batarya

Turkiye de henuz biraz zor bulursun sanirim.Iphone 5 Battery Case diye Google veya Ebay da bulabilirsin.

http://www.prweb.com/releases/2012/11/prweb10146155.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Nemésis

iPad 11 küsür bin mah, ayrıca şarjı da çok iyi gidiyor, neden böyle bir şeye ihtiyaç duydunuz?

belki yeterlidir ama sarj suresi uzun serj etmek icin yeteri kadar kalamiyorum evde oyun oynuyorum bolca bide %100 cikamiyorum sarjla evden bitiyor buyuzden ayni anda 2sini birden doldurursam %130 a denk gelir hesaplamalarima gore :)
  • ama kücük boyutta istiyorum yani direk alttan takip orda kalan modeller :D anladinizmi bilmiyorum ipadle tümlesik gibi duruyor takinca :) onlarda 3000 mah ortalama bu kac saat olur ipad icin ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.