Bildirim
İpad Cahiliyim Biri Yardım Etsin :)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İpad 4g 16 gb ; ipadin 4g ve wifi ile internete baglanabildigini, 16 gb hafizasi oldugunu gosterir hocam. Wifi ipadlerin hepsinde vardir zaten; bu evdeki modemle baglanmanizi saglar. 4g ise sim kartla operator ustunden(telefon gibi) baglanmanizi saglar. Bu hepsinde yoktur, gezici kullanici icin avantaj saglar fakat aylik para odemeniz gerekir internet paketi icin operatore.
Edit: bir de su olay var 4. Generation yani 4. Nesil ipade kisaca 4g diyorlar sizin dediginiz o ise is degisir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellman406 -- 17 Şubat 2013; 10:47:03 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece Wi-Fi alacağınız için Wi-Fi ile. -
Kafam karıştı şimdi ben Şimdi İpad 4G-Wifi 16 Gb alıcağım onunla hem sim kart üzerinden hemde wifi üzerinden internete giremiyecekmiyim ? -
hocam kısaca anlatayım basit olarak.
ipad in sonundaki ek belirler telefonun neyle bağlanabileceğini internete
wifi de wifi üzerinden
4g de 4g üzerinden bağlanma şansınız var ayrıca wifi da var diye biliyorum 4g modelinde her türlü bağlanırsınız yani -
quote:
Orijinalden alıntı: webmaster-mt
hocam kısaca anlatayım basit olarak.
ipad in sonundaki ek belirler telefonun neyle bağlanabileceğini internete
wifi de wifi üzerinden
4g de 4g üzerinden bağlanma şansınız var ayrıca wifi da var diye biliyorum 4g modelinde her türlü bağlanırsınız yani
Sağolun çok teşekkür ederim :) -
4g'li alırsan şstediğin her yerden internete girersin. Data kartı satıyorlar, mesela 4gb alıyorsun bitene kadar kullanıyorsun. Öyle her ay para ödemek zorunda değilsin. Kullandığın kadar da ödeyebilirsin. Tablet dediğin 4g'li olur.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence gerek yok hat takmaya
iPhone'da ses hattımda internet paketim var zaten her yerde wireless var wireless olmayan yerlerde de açarım iphone umda ki kişisel erişim noktasını girerim çatır çatır ipadden internete.. -
4G'deki G muhtemelen '4. Generation iPad(4. Nesil iPad)' anlamındadır. Dolayısıyla alacağınız model Wi-Fi modeldir sadece Wi-Fi'dan bağlanırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danGerfuLL -- 17 Şubat 2013; 14:52:06 > -
Alacağınızı söylediğiniz model yok. Kavramlar birbirine girmiş. İçine hat takabileceğiniz modeller wifi+4G (veya wifi+cellular) diye geçer.quote:
Orijinalden alıntı: AppleÇılgını
Arkadaşlar ben şimdi İpad 4G Wifi 16 GB alcam şimdi ben bunu nasıl internete bağlıyacağım içine hat takıp mı ?
iPad 4G wifi diye yazarsanız iPad 4 wifi anlaşılır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X