Şimdi Ara

iPad Air mi ? Macbook Pro'mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben ikisinden birini almayı düşünüyorum ama ikisi arasında çok kararsız durumdayım normal pc ile yaptıklarım int,oyun,iphone program yükleme yazılım yükleme bunları macbookpro ile yapmak mümkün. Ama bir yanımda iPad alsam int , film , oyun , prg diyor masaüstü pc'm 5 yıllık değiştirmeyi düşünüyorum ama ikisi arasında çok kararsız kaldım lütfen yardımcı olunn.

• up
  • Macbook air

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkbluestaz

Macbook air

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mac ipadden yazıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macbook mu pc mi sorusu olsa neysede kim ne cevap versin ki bu soruya. Elmayla armudu geçtim, elmayla çiçeği sormuşsunuz. Tamamiyle ihtiyaç meselesi olan iki farklı alet, eğer ikisinede ihtiyacınız varsa ikisinide alacaksınız, bütçeden dolayı kendinize bir öncelik belirleyip ona göre hareket edeceksiniz.
  • quote:

Macbook air

Bir laptop için 11 inç kesmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad mi macbook mu?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: garethbale11

quote:

Macbook air

Bir laptop için 11 inç kesmez

11 inç al dediğimi nerden çikardin?

• Valla üstad 15 inç pro al bütçeni aşmıyosa 2.7 ghz misss tadından yenmiyo valla

• Retina macbook al dostum macbook air yalan, yalniz ipad airle karsilastirman normal degil ikiside lazim.

• darkbluestaz kullanıcısına yanıt
    Air'in 13 inç'i 2.899,00 TL Üstüne 100 TL Daha koyar pro alırım donanımı da air'den daha iyi.
  • Macbook pro :) Ama oyun oynamak ıcın ps3 de alman lazım .

• @Ugur A.

Bütçemi 3000 TL'ye çıkartabilirim anca 15 inç imkansız dostum

@karti

Retina ile normal ekranın arasında aşırı fark var dostum ipad ile ikisinin arasında kalmamın sebebi ipad'de yapabileceklerimi macbookta yapabilirmiyim en çok oyun yönünden.
  • Benimde senden biraz farklı ama hem bilgisayara hem telefona ihtiyacım vardı. Macbook pro almak yerine mac mini + ekran + klavye + mouse + iphone 5 aldım Sen de mac mini ve ipad düşünebilirsin. Hem masaüstün olmuş olur.
  • soralalp S kullanıcısına yanıt
    Masaüstü düşünmüyorum hocam rahat taşınabilir birşey düşünüyorum ipad air , macbook pro gibi.
  • Hem İpad Air, Hem Macbook kullanıyorum, İkisinin yeri farklı. Eğer Mobil Oyunları çok oynamıyorsan(dead triger3, Gta, MC4 vs.) ve dergiyi tabletten okumam diyorsan kesinlikle Mac al.
  • Yeni bir bilgisayara gerçekten ihtiyacınız varsa tableti hiç düşünmeyin.

• Oyun icin direkt ipad air macbooka bakma bile.

• MacbooK a para verilmez heleki 3 bin tl o paraya bi tablet 1 ps3 1 tanede 3d tv alın :)

• @semih_avcı

Macbook'u hangi amaçlarda kullanıyorsunuz hocam ? Benim bildiğim int , film , iphone ipad yazılım oyun yükleme ? Başka hangi bilmediğimiz özellikleri vardır ? 3000 TL veripte pc'mde yaptıklarımı onunlada yapıcaksam gerek yok gibi.

@akmac

Bir nevi yok sayılır masaüstü pc'm 5 yıllık olmasına rağmen yukarıda saydığım işlevleri görüyor ama daha rahat taşınabilir birşey istiyorum.

@Joney1sTR

Aklımdan geçmedi değil hocam ama benim ev ufak olduğudan tv ve ps3'ü sığdıramam. 3000 TL veripte pc'mde yaptıklarımı macbookpro'da yapıcaksam tablette karar kılabilirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.