Şimdi Ara

Ipad Air IOS 7.0.4 'den IOS 8 'e Geçilir mi ⁉️

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ipad Air 'ımı ilk aldığımdan beri hiç güncellemedim IOS 7.0.4 var herşeyinden çok memnunum IOS 8 ile gelen mesaj özelliklerinide kullanmıyıcağım zaten Ipad olduğu için sizce geçmelimiyim bide cihazım 16 GB IOS 8 2 GB VE 7,8 GB boş alan istiyor yükleme yapmak için zorlarmı hafızayı sizce kararsız kaldım ⁉️

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence yükle sonuçta yeni yazılım herzaman iyidir.ufak tefek ama işe yarayan Özellikler var ben sevdim iphone 5s var. Güncelledim gayet memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence güncellemelerde acele etmeye gerek yok, ios 8 güncelleme yapanların objektif olan yorumlarını okuyun ve ona göre karar verin.

• Sanırım çok az daha düşünsem iyi olucak gibi

• Bu Mesajı az önce güncellediğim i pad air cihazımdan yazıyorum , güncellemeden önce aleti sıfırladım daha sonra güncelledim cihaz açıldıktan sonra uygulamaları tekrar indirdim ve şu an kasma donma vb. Hiçbir sıkıntı yaşamıyorum hatta safaride falan çok daha akıcı sayfa geçişleri ve yüklemeler hissediyorum diyebilirim. Şarj konusunda da bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum çünkü güncelleme bitip cihaz açıldığında %63 şarjım vardı her şeyi geri yükleyip kapatıp açtım internette dolandım güç bela düştü %62 ye kısacası ben tavsiye ediyorum arkadaşım kendi adıma

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkej

Bu Mesajı az önce güncellediğim i pad air cihazımdan yazıyorum , güncellemeden önce aleti sıfırladım daha sonra güncelledim cihaz açıldıktan sonra uygulamaları tekrar indirdim ve şu an kasma donma vb. Hiçbir sıkıntı yaşamıyorum hatta safaride falan çok daha akıcı sayfa geçişleri ve yüklemeler hissediyorum diyebilirim. Şarj konusunda da bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum çünkü güncelleme bitip cihaz açıldığında %63 şarjım vardı her şeyi geri yükleyip kapatıp açtım internette dolandım güç bela düştü %62 ye kısacası ben tavsiye ediyorum arkadaşım kendi adıma

Bu yazın için teşekkür ederim yardımcı oldun

• Kesinlikle yüklemelisin. Bende mini retinaya yükledim çok memnunum. Her konu da. Bi kere Isınma yok cihazda. iOS 7 de safaride bile ısınan cihaz gayet soğuk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben az önce yükledim. İpad Air 16 gb kullanıyorum. Bazı şeylerde bariz yavaşlama var. Fakat yeniliklerde güzel hani. Ama yinede sen bilirsin. Ufak tefek takılmalar mevcut şuan için.
  • İlk yüklediğimde yenilik yokmuş gibi geldi .. ama :) sesle mesaj yazdırma özelliğini kullandıktan sonra mükemmel bişey olduğunu anladım .. artık evde facebook üzerinden mesajlaşmadan üşenmiyorum .. sesle yazdırıp gönderiyorum .. cihaz değerine değer kattı bence ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Designer* -- 18 Eylül 2014; 16:03:48 >
  • İos 8 belki gecilmez cunku bazi yerlerde bariz yavaslama var ama ios 7.0.4 kadar igrenc degildir ios 7.1 e gecmeyerek buyuk hata yapmissin zamaninda.

• Evet ısınma sorunu oluyordu düzeldi ise çok güzel olmuş

@Balleyci

Benim korkumda o uğraştırırsa diye yüklemiyorum şuan o yüzden yükleyen arkadaşlardan bi fikir alıyım dedim

@buraksenyuz

Bende o özelliğe bayıldım mesaj yazarken sıkılıyordum zor geliyordu uzun sürünce o özellik tam benlik ama mesela ben Ipad kullandığım için safari ve viber 'da o özelliği kullanabilirmiyim sizce en çok merak ettiğim bu evet ise yüklerim hemen özellikle viber 'da

@*Designer*

Evet arkadaşda dedi az yavaşlama oluyor diye ilk sürüm diye bende tereddüt ettim bide hep ah eski sürümler diye konular görünce forumda artık güncellemeye tereddütle yaklaşır oldum o yüzden ilk aldığımdan beri bu sürümden memnunum diye kaldım forum olmadan önce herşeyi hemen güncelliyordum forumun etkisi işte kaldım bu sürümde 😃 😅

@psyshock

[size=3]Mesajlarınız için hepinize teşekkür ederim

• iPad air zaten şu an en son çıkan model. Eğer jailbreak kullanmıyorsan geç. Tabi ilk çıkan ios versiyonları birkaç hafta sonra yeni sürüm geliyor. O zaman da geçebilirsin

• efsane2bin6 E kullanıcısına yanıt
    JB kullanmıyorum evet yakın bi zamanda düzeltmeler gelecektir onları bekleyebilirim uğraşmamak için

• İpad 4 teki az da olsa ios 7 ile gelen ısınma sorunu çözüldü mü?

• Gm ile final aynıysa geçme derim. Bende takılmalar oluyordu hafif.

• Tabikide hayir .

• quote:

Orijinalden alıntı: *Designer*

İlk yüklediğimde yenilik yokmuş gibi geldi .. ama :) sesle mesaj yazdırma özelliğini kullandıktan sonra mükemmel bişey olduğunu anladım .. artık evde facebook üzerinden mesajlaşmadan üşenmiyorum .. sesle yazdırıp gönderiyorum .. cihaz değerine değer kattı bence ..

ipad air a ios 8 i yükledim ama sesli klavye özelliği ni aktif edemedim nereden yapılıyor acaba face de ve diğer uygulamalarda mikrofon simgesi yok
    ekleme siri aktif değilmiş , siri aktif yapınca mikrofon simgesi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi re_death -- 20 Eylül 2014; 20:46:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCr7

Evet ısınma sorunu oluyordu düzeldi ise çok güzel olmuş

@Balleyci

Benim korkumda o uğraştırırsa diye yüklemiyorum şuan o yüzden yükleyen arkadaşlardan bi fikir alıyım dedim

@buraksenyuz

Bende o özelliğe bayıldım mesaj yazarken sıkılıyordum zor geliyordu uzun sürünce o özellik tam benlik ama mesela ben Ipad kullandığım için safari ve viber 'da o özelliği kullanabilirmiyim sizce en çok merak ettiğim bu evet ise yüklerim hemen özellikle viber 'da

@*Designer*

Evet arkadaşda dedi az yavaşlama oluyor diye ilk sürüm diye bende tereddüt ettim bide hep ah eski sürümler diye konular görünce forumda artık güncellemeye tereddütle yaklaşır oldum o yüzden ilk aldığımdan beri bu sürümden memnunum diye kaldım forum olmadan önce herşeyi hemen güncelliyordum forumun etkisi işte kaldım bu sürümde 😃 😅

@psyshock

[size=3]Mesajlarınız için hepinize teşekkür ederim

Safaride kullanılabiliyor :) viber kullanmadığım için bakamadım .. Ama kullandığım bütün programlarda yer alıyor ..

• Bende güncelledim herhangi bir problem yok şu gayet iyi

Bu yazı sesli klavye özelliği ile yazılmıştır
  • Geçtim çok memnunum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.