Şimdi Ara

iPad Air GARANTİ DEĞİŞİMİ SIFIR KUTUSUNDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Tablet Marka #Apple iPad Kapasite #16 GB #WIFI
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 iPad Air GARANTİ DEĞİŞİMİ SIFIR KUTUSUNDA
    Arkadaşlar Galatasaray İlköğretim okulunda bilgisayar öğretmeniyim, isteyenler işyerime gelip ürünü görebilir ürün garanti değişimiyle gelmiş sıfır açılmamış jelatinli haldedir,
    bu fiyata ve aşağısına, sıfır olmayan "çok temiz" "hiç kullanmadım" "X haftalık" gibi sözlerle satanlar görüyorum, şahsım adına ben olsam 1saniyeliğine bile açılmış cihazda hertürlü sorun olma ihtimali herzaman vardır. Hiç açılmamış sıfır ürün almazsanız başınızın ağrıma şansı yüksektir.hele ki açılmış,kullanılmış pil ömrü azalmış,hemde çok ucuza veriliyorsa...
    garantisi ilk cihazın kaldığı yerden 1 yıl 1 ay daha var ve devam ediyor, şarj aleti kablosu hepsi sıfır kutusunda, iphone 6 alacağım için satıyorum, dediğim gibi işyerime gelip cihazı faturasını, garantiyle sıfır değişim ürünü olduğuna dair herşeyi gördükten sonra gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 23 Kasım 2014 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Galatasaray İlköğretim okulunda bilgisayar öğretmeniyim, isteyenler işyerime gelip ürünü görebilir ürün garanti değişimiyle gelmiş sıfır açılmamış jelatinli haldedir,
    bu fiyata ve aşağısına, sıfır olmayan "çok temiz" "hiç kullanmadım" "X haftalık" gibi sözlerle satanlar görüyorum, şahsım adına ben olsam 1saniyeliğine bile açılmış cihazda hertürlü sorun olma ihtimali herzaman vardır. Hiç açılmamış sıfır ürün almazsanız başınızın ağrıma şansı yüksektir.hele ki açılmış,kullanılmış pil ömrü azalmış,hemde çok ucuza veriliyorsa...
    garantisi ilk cihazın kaldığı yerden 1 yıl 1 ay daha var ve devam ediyor, şarj aleti kablosu hepsi sıfır kutusunda, iphone 6 alacağım için satıyorum, dediğim gibi işyerime gelip cihazı faturasını, garantiyle sıfır değişim ürünü olduğuna dair herşeyi gördükten sonra gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mukassir -- 22 Kasım 2014; 9:44:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1514

Fiyat ?

900 lira diye yazmıştım, sizde görünmüyor mu?

• Mobilde fiyat görünmüyor. O yüzden ilanın içine yada başlığa yazmakta fayda var.

bide cihazın özellikleri nedir.
    Hafıza vs.

tşk.
  • satıldı kardeşim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.