Bildirim
ipad air 2'yi nerden alacaksınız?
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
n11 den indirim çek vs 1250 ye kapatırım diye düşünüyorum 16 gb ı -
Zorlu pazartesi elimizde olcağını düşünüyoruz dedi bana. Geldi mi bilmiyoruö.--m. -
Apple store zorlu centerdaki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple Store' da görmeden sipariş vermeyin.quote:
Orijinalden alıntı: BerkCck
Apple store zorlu centerdaki
Kokuya göre Apple Store ön sipariş alan firmalardan ucuza getirecek. -
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Apple Store' da görmeden sipariş vermeyin.
Kokuya göre Apple Store ön sipariş alan firmalardan ucuza getirecek.
Apple store fiyatları çoktan belirlendi. -
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Apple Store' da görmeden sipariş vermeyin.
Kokuya göre Apple Store ön sipariş alan firmalardan ucuza getirecek.
Hayatın palavra!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple store online magazadan yetkili kişiyle görüştüm. Kendilerine ne zaman satışa sunacaklarına dair resmi bir bildirim gelmediğinden bahsetti. İsim ve telefonumu aldı, istediğim model kendilerine resmi olarak bildirildiğinde bana ulaşacağını söyledi.
Ben Apple Online Store'den almayı düşünüyorum.İsim yazdıracağım ve beğenmezsem geri iade edeceğim.quote:
Orijinalden alıntı: Fatihkah1
Apple store online magazadan yetkili kişiyle görüştüm. Kendilerine ne zaman satışa sunacaklarına dair resmi bir bildirim gelmediğinden bahsetti. İsim ve telefonumu aldı, istediğim model kendilerine resmi olarak bildirildiğinde bana ulaşacağını söyledi. -
İsim yazdırınca gecikme olmaz mı?
Kesinlikle gecikme olmuyor.Standart kargo teslim tarihinde gönderiyorlar.
Mesela ikimi aynı cihazı aldık.Ben isim yazdırdım sen yazdırmayı tercih etmedin. Cihazlar stoklarında varsa ikimizin cihazı işleme alınıyor.Benimkine yazı yazılıp iki cihaz aynı gün aynı saate kargoya veriliyor.Yani her hangi bir erteleme söz konusu değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: White Aura
Kesinlikle gecikme olmuyor.Standart kargo teslim tarihinde gönderiyorlar.
Mesela ikimi aynı cihazı aldık.Ben isim yazdırdım sen yazdırmayı tercih etmedin. Cihazlar stoklarında varsa ikimizin cihazı işleme alınıyor.Benimkine yazı yazılıp iki cihaz aynı gün aynı saate kargoya veriliyor.Yani her hangi bir erteleme söz konusu değil.
İsim yazdirdiginda iade hakkin oluyor mu
Değişim ve İade hakkımız oluyor.Firma ile görüştüm.Bir kaç arkadaşım değişim de yaptı iade de yaptı.Bu konuda her hangi bir sıkıntı çıkartmadılar. -
16 dusunuyorum, apple online store den almak en mantiklisi bu arada ilk mesajim herkese mrb😄quote:
Orijinalden alıntı: TulparHAN
Değişim ve İade hakkımız oluyor.Firma ile görüştüm.Bir kaç arkadaşım değişim de yaptı iade de yaptı.Bu konuda her hangi bir sıkıntı çıkartmadılar. -
teknosa dan elden alacağım
Malesef net bir tarih yok şu an için. Ay sonu diye söylendi hep ama ay sonu oldu sayılır ses seda yok. Teknosa'dan almayı düşünen arkadaşlar garantide sorun yaşar mıyız? ben iphone 5 i turkcell den aldım. 3 defa genpada tamir gördü. 1. sinde kamerada ölü piksel vardı. telefonu değişim talebiyle verdim. Servis kamerayı komple değiştirdi düzeldi. 2. sinde şarj almıyordu soket değiştirdiler. 3. sünde de telefonumun batarya problemi vardı şarj dayanmıyordu. Ben artık 3 kusur oldu kesin telefonumu değiştirirler coşkusuyla genpaya gittim. Telefonum bir gün rehin kaldı sonra da dediler ki telefonu kalibre ettik düzeldi. Kullanınca anladım hiç bir şey değişmemiş. Aynı tas aynı hamam. Geçenlerde apple iphone 5 te batarya değişim programı yaptı. Programa katılabilir miyim diye internetten sorguladım, malesef olumsuz cevap aldım. Bahane olarak ne deseler beğenirsiniz? siz zaten bataryanızı garantiden değiştirmişsiniz! güleyim mi ağlıyayım mı?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-EE6EF2C69
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
-
Apple online stordan dusunuyorum isimde yazdiracagim
quote:
Orijinalden alıntı: FaTaL21Tr
quote:
Orijinalden alıntı: NowOrN3wer
Apple online stordan dusunuyorum isimde yazdiracagim
isim yazdırma olayı nasıl oluyor ?
Cihazin arkasına lazer ile iki satır cok uzun olmamak kaydıyla istrdiginiz seyi yaziyorlar hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Fatihkah1
Malesef net bir tarih yok şu an için. Ay sonu diye söylendi hep ama ay sonu oldu sayılır ses seda yok. Teknosa'dan almayı düşünen arkadaşlar garantide sorun yaşar mıyız? ben iphone 5 i turkcell den aldım. 3 defa genpada tamir gördü. 1. sinde kamerada ölü piksel vardı. telefonu değişim talebiyle verdim. Servis kamerayı komple değiştirdi düzeldi. 2. sinde şarj almıyordu soket değiştirdiler. 3. sünde de telefonumun batarya problemi vardı şarj dayanmıyordu. Ben artık 3 kusur oldu kesin telefonumu değiştirirler coşkusuyla genpaya gittim. Telefonum bir gün rehin kaldı sonra da dediler ki telefonu kalibre ettik düzeldi. Kullanınca anladım hiç bir şey değişmemiş. Aynı tas aynı hamam. Geçenlerde apple iphone 5 te batarya değişim programı yaptı. Programa katılabilir miyim diye internetten sorguladım, malesef olumsuz cevap aldım. Bahane olarak ne deseler beğenirsiniz? siz zaten bataryanızı garantiden değiştirmişsiniz! güleyim mi ağlıyayım mı?
Ay sonunda burada olacak, emin olabilirsiniz. Apple 3-4 gün önceye kadar fiyata da belli değil diyordu fakat lansmandan 1 gün sonra söylenen fiyatlar her yerde geçerli oldu.
-
Gold 3g 128gb siparişi verdim(eğitim store'dan). Hayırlı uğurlu olsun. İsimde yazdırdım. Dahası alacakların başına.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- apple pencil ucu ne kadar gidiyor
- ipad mi macbook mu
- ipad pil sağlığı öğrenme
- ipad instagram tam ekran yapma
- apple pencil tutukluk yapıyor
- parolalar iphone
- ipad batarya değişimi
- ipad fiyatları
- ios 15
- se 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X