Şimdi Ara

İpad 8 128 vs ipad 9

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11.sınıfa geçtim ve üniversiteye hazırlanıyorum. Kendime bir iPad almak istiyorum. Kafamda 2 farklı seçenek var : iPad 8 128 i şuan almak veya iPad 9 u beklemek. Aralarında çok fark olur mu? Yapacağım şeyler stabil. Ders çalışmak, pdf açmak, not almak, iPad'i planlayıcı olarak kullanmak. Siz ne yaparsınız? (İpad 9 un 64 ve 256 GB olarak çıkacağı söyleniyor. 64 yetmez, 256 ise çok pahalı olur diye düşünüyorum.) ipad 8 beni 5 6 sene götürür mü? (Ayrıyaten orijinal Apple pencil ve aliexpressten paperlike ve kılıf alacağım.)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Up

• Up

• Bekleyin 1 aya çıkar. İşlemci yükseltmesi olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpesifikBrush S kullanıcısına yanıt
    Evet olacak. A12 den A13 e çıkacağı söyleniyor. Ama 256 olarak çıkacak ve kalemli şekilde 6.5 7k ya doğru çıkar diye düşünüyorum. 64 GB bana yetmez. Uzun ömürlü kullanacağım. Yorumunuz için teşekkürler

• Furkanevski F kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsunuz. Zaten A12 de gayet güçlü bir işlemci. Eğer fiyat performans istiyorsanız iPad 8 iyi bir seçenek olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hocam 64 yetmez dedim ama şöyle düşündüm. Şuan Apple ın sitesinde kampanya var airpods bedavaya geliyor. İpad air 4 alsam 64 GB nasıl olur yeter mi sizce yoksa sıkıntı çıkarır mı uzun kullanımda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad 8. nesil 32 gb
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Yaklaşık 1 sene iPad Pro 128GB kullandım, bir sürü şey yüklememe rağmen 70 civarındaydı diye hatırlıyorum. Ki çoğu uygulama kullanmadığım ama yüklü dursun dediğim şeyler. Şimdi siz büyük boyutlarda PDF’ler yükleyecekseniz, fotoğraflarınız bol ise ve kolay erişim için hepsini indirmeyi düşünüyorsanız 128 daha iyi olabilir. Ama oyun falan yüklemem diyorsanız 64 de yeter.

Son olarak şunu söyleyeyim, 64GB iPad’im varken de dolduramıyordum. Gereksiz uygulama yüklemeyecekseniz yeter diye düşünüyorum yani. Air 4 uzun vadeli daha iyi olur bence, dosyalarınıza dikkat edip düzenli (yılda bir) düzenlerseniz.

Hocam oyun oynamam. Belki 1 bilemediniz 2 tane strateji, tarih tarzı oyunlar. Telefonum 32gb onun bile 20 si dolu öyle söyleyeyim. Yapacağım şey ders çalışmak, yks sonrası dil çalışmak ve benzeri şeyler. Goodnotes baştacım olacak yani :) Siz ne yaparsınız ipad air 4 64 mü ipad 8 128 mi? İpad air 4 ü kampanya ile alıp Apple pencil parasını bedavaya getirebilirim.

Air 4 kesinlikle. Ekranı, hoparlörleri, teknik özellikleri geçtim, sırf kalem için bile değer. Diğer iPad’lerimde hep unutuyordum şarj etmeyi, Pro aldığım zaman hiç şarjsız kaldığım gün olmadı.

Bu arada Notability de deneyin derim. Ben sıkı GoodNotes kullanıcısıydım, Notability indirip deneyeyim dedim bir gün. Kalemin akıcılığı daha fazla gibiydi. GoodNotes’ta bi tık fazla stabilizasyon var gibi, o yüzden gecikmeyi artırıyor. Çok zor anlaşılıyor ama bana daha güzel geldi. Bir de Notability’de kalem renk kalınlık kombosu seçip sağ tarafa favori olarak ekleyebiliyorsunuz, bu çok güzel bir özellik.

• ipadair4'te 64 hafıza var ama a14 yonga seti mevcut. ekran kalitesi vesayre olarak ipad9'dan önde olacağını düşünüyorum. ipad9'un fiyatı da ipadair'e yaklaşık olacaksa ben olsam type-c girişli air4'ten yana yapardım tercihimi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipad 9, air 4den iyi olmayacaktır.

daha önceleri okul için air3 kullanıyodum. makine mühendisliği öğrencisiydim ve tüm kitaplarım ve notlarımı air 3 üzerinden hallediyodum. Not tutmak ve kitap pdflerini açmak için notability kullandım ve çok memnun kaldım. Bulut depolama ile senkronize çalıştığı için notlarıma heryerden erişme imkanı buluyordum.

Eğer imkanın varsa air 4 64 gb almanı öneririm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.