Şimdi Ara

İpad 7. nesil ve Samsung Tab S6 Lite Kalem farkı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese. Üniversite öğrencisiyim dersler için tablet almak istiyorum. Ipad 7. nesil ve samsung tab s6 lite arasında kaldım. Tableti sadece derslerim ile ilgili kullanacağım oyun falan olmayacak. Bu zamana kadar hep android kullandım. Hangisini önerirsiniz, Hangisinin kalemi daha iyi ve gerçekçi? Cevaplarsanız çok memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence 7. Nesil ios baskadir. Androidler ilk ay guzel sonra lanet olasi bir seye donusuyor

• ipad mini 5 al, kalemide aliexpress den alırsın, hem uzun süreli, hem taşıma avantajlı, hemde çok hızlı bir cihaz almış olursun. İpad mini 2800 tl, kalem 150 tl.

• - Tamamen deneyime bağlı bir soru. İkisini de dene kullan sonra karar ver.

- S6 Lite, Samsung Shop’ta şu an baya indirimde ayrıca klavyeli kılıfı sepete eklersen 200 TL’ye geliyor.

- Android hastası değilsen iPad her türlü ezer kardeşim. Bir de hafıza olayına dikkat et.

(Apple Pencil harici kalemlere yaklaşayım bile deme)

- Eylül’de yeni modeller tanıtılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal_ed007 -- 30 Haziran 2020; 22:30:10 >
  • apple pencil hiç kullanmadım. Hicbir yerde de kalmamis deneyemiyorum. Hep android kullandim note 8 de kalem deneyimim oldu. Benim icin en onemli sey kalem hangisinde kalem daha iyidir yazi icin?

• Youtube da bi kız var tıpçı.İpad 7 nin okul hayatını nasıl kolaylaştırdığı hakkında videoları var.Akademik rutininde kullanacağın şahane programlar var.Bitanesi paralı ama nasıl kullandığını açıklayınca “sonuna kadar değer “ diyorsun, izlersen ipad alırsın ki bence de samsung a bulaşma.
    Tablet her zaman iPad dir. (Android tel kullansamda)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de ikisi arasında kaldım ve yaklaşık 5 günce 7.nesil iPad 32 GB ve kalemini aldım. Benim de amaç eğitim amaçlıydı.

Yurt dışındaki ve içindeki bir çok bir çok incelemeyi ona göre karar verdim. Zaten tablette iPad’in rakipsiz olduğunu biliyordum ama nolur olmaz izleyeyim dedim.

Şimdi gelelim aralarındaki farklara :
    Her ne kadar iPad’de A10 kullanılmış olsa da A10=Snapdragon 835 diyebiliriz ve Samsung un tabletinde kullandığı işilemciyle snapdatgon 835 in alakası yok. Yani her türlü iPad daha hızlı olacak.

Ses farkında Samsung daha iyi, ikisinde de çift hoparlör var ama Samsung un yerleşimi daha iyi olduğundan daha iyi bir ses deneyimi yaşatır ama eğitim amaçlı bir tablette buna fazla dikkat etmedim ben

İşletim sistemi iPad’ler için özelden Samsung da androidi büyütüp koymuşlar. Budnan dolayı da iPad’i öneririm.

Kalem kısmına gelirsek. Herkes iPad’inkini daha Çok övüyordu ama 700tl fiyatı var işte. Samsung da kutu içinde geliyor. Sırf kutu içinden kalem geliyor diye iPad’den vazgeçmek istemedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy Tab ve Note Farkı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende iPad 6+Apple Pencil var. Çizim için kullanıyorum. Geçen hafta kardeşim Samsung S6 Lite aldı. Hem yazı ve çizim deneyiminde hem genel olarak iPad önde.

Apple Pencil ile yazarken ekrana vurdukça tık tık diye ses gelirken Samsung’ta hiç ses çıkmıyor. Bence öne geçen tek yanı bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal_ed007 -- 4 Temmuz 2020; 19:55:34 >
  • Kemal_ed007 K kullanıcısına yanıt
    Birde samsung ta kalemi deydirmeden isaretleyebiliyorsunuz. Ders anlatim videosu cekerken faydali oluyor. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.