Şimdi Ara

Ipad 7.nesil mi ipad air 3 mu ipad pro 10.5 mu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversitede tıp öğrencisiyim. Okul dönemi boyunca kullanmak üzere renkli, resimli bol not tutmak bu notlari yazarken beni rahatsiz etmiycek derecede iyi bir yazma hissi verecek kalitede ipad ariyorum. Bu notlarin, pdf kitaplarin ve hocalarin powerpoint slaytlarinin ne kadar yer kaplayacagi konusunda kararsizim. Ipad air 3 modelinde tam lamine ekran ozelligi varmis yazma kalitesini artirdigini soyluyorlar, ipad pro 10.5 modelinde ise hem lamine ekran hem de promotion ozelligi varmis yazma kalitesini daha da artiran ozelliklermis, ipad 7de hicbiri yok bu ozelliklerin. Ipad pro 10.5 modelinin sifiri piyasada olmadigi icin ikinci el gibi olacagi dusunulurse, 3200tlye 64gb ipad pro 10.5 mu, 2500tlye 32gb ipad 7 mi, 3300tlye ipad 7 128gb mi, 4000tlye airpods hediyeli 64gb ipad air 3 mu aradigim ozellikleri f/p seklinde de en guzel karsilar lutfen yardımcı olun

Konunuza gelecek olursam, bu dönemde iPad Air 3 donanım bazında özellikle işlemci bakımından diğer bahsettiğiniz cihazlara göre daha güçlü bir cihaz. Gündelik kullanımda ProMotion ekran üst düzey bir etkisi bulunmamaktadır içiniz rahat olsun. Lamine ekran olmaması cihazı yan bir şekilde yani başınızı masaüstüne koyup bu şekilde yazmanız durumunda aşırı rahatsız edecektir diğer türlü herhangi bir rahatsız gözlemlemedim.

Eğer bütçeniz yetiyorsa iPad Air 3 + kalem + AirPods güzel bir kombinasyon olacaktır fakat diğer cihazlara yönelmeniz gerekiyorsa depolama bakımından uzun vadeli düşünecek olursak iPad 7. Nesil daha faydalı olacaktır. Yalnız burada hatırlatma A10 işlemci artık miladını doldurmak üzere olan bir işlemci bu yüzden bu donanıma sahip cihazlara yönelmemekte fayda var.

---
    Ayrıca sayın moderatörlerimi buradan da bilgilendirmekte fayda var. @Citizen / @Özgür / @Wadjet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenium -- 6 Eylül 2020; 1:24:31 >

• zenium Z kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkür ederim, a10un ömrü bitiyorsa neden 2019da öyle bir ipad çıkarmışlar ki. bu arada birden fazla kez yazmanın suç olduğunu bilmiyordum nasıl silebilirim bir tanesini. çok kullanmıyorum da bu siteyi
    Rica ederim, A10 işlemci ilk olarak 2016 yılında iPhone 7 serisi ile karşımıza çıktı. 2019 yılında bile cihazlarda kullanılma sebebinin büyük çoğunluğu Apple'ın maliyetleri düşürmek istemesi ve herkese ulaşabilme arzusu ancak birçok kişi hala A10 kullanılmasını olumlu yorumlasa da bu durum uzun vadede kullanıcılarda ciddi performans sıkıntısı yaratabilecek bir durumlara yol olabilir. Mesela yeni gelen işletim sistemi sürümü ve buna bağlı özelliklerin bu cihazlara sunulmaması ile sonuçlanıyor. Ya da her güncelleme ile daha çok sorunlu cihazlar ile karşı karşıya kalmak gibi örnek verilebilir. Bu yüzden nakit olarak sıkıntınız yoksa daha iyi donanımlı cihaz alarak cihaz ömrünü uzatmakta fayda var.

Ayrıca moderatörlerimiz konunuzu silmiş içiniz rahat olsun.

• Not almak için iPad Pro kullanan öğrenci arkadaşım bendeki iPad 7. Nesil cihazın da işini görebileceğini söyledi. Not almak için bu kadar yüksek para vermeye gerek var mı bilmiyorum. Paperlike diye geçen ekran koruyucular ile kağıt hissinin yakalandığını okumuştum. iPad 7. Nesil ve bir paperlike ekran koruyucu işini görebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Not almak için ipad 7 ve kalem kullanıyorum. Bildiğiniz dijital defterim oldu. PDFleri google driveda tutup online not alıyorum üzerilerine. Hafızasını kullanmıyorum cihazın. 7 gayet yeterli paraları sokağa saçmaya gerek yok. Oyun hariç diğer işleri de yapıyorum bazen youtube netflix bazen müzik vs. Daha bu güne kadar bir sorunla karşılaşmadım. Gayet hızlı ve işimi görüyor. Bilginize.

• ben de tıpçıyım air 3 gayet işimi görüyor ama ben geçen sene almıştım o zaman air 3300dü. şimdiki fiyatlara bakarsan değmez bence o paralar. az daha koyup 8.nesil ipad alabilirsin air3 ile aynı işlemciye sahip. ekran farkları olabilir ama slayt okuyup geçiceksin zaten normal kullanıcılar için ayırt edici bir özellik değil. air 3 alırsan 64 işini görür ama ipad 8 alacaksan 32 yetmez 128 alman gerekir

iPhone 11 - iPad Air 3 - Beats Solo 3 Wireless - Apple Watch SE 40 MM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • https://www.hepsiburada.com/uks-case-apple-ipad-7-nesil-10-2-paper-like-ekran-koruyucu-pm-HB00000WNBKR şunu gördüm şimdi. iPad 10.2 için paperlike ekran koruyucu tavsiyesi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 25 Ekim 2020; 22:3:28 >
  • paperlike ekran koruyucular aliexpresde 2 tanesi 4 dolar civarı kargoyla birlikte 50 tl civarına geliyor. burada tanesi 100 liralardan satılıyor. buradan almayın. ben de not almak ve pdf okuyabilmek için daha yeni ipad 8 aldım. ekran koruyucu olmadan ekran çok kaygan olduğu için yazmak zor olabiliyor ama paperlike takınca güzel oldu. tabi tam kağıt gibi değil ama kötü değil. ben direk pdf üzerinde not alarak çalışıyorum, ekran koruyucuyu takınca gayet güzel oldu. goodnotes kullanıyorum bi de ona para vereceksiniz bilginiz olsun :)

Orijinalden alıntı: zenium

İyi akşamlar, öncelikle birden fazla hesap üzerinden aynı konuyu başlattığınız fark etmemden dolayı hakkınızda şikayet talebinde bulundum.

Konunuza gelecek olursam, bu dönemde iPad Air 3 donanım bazında özellikle işlemci bakımından diğer bahsettiğiniz cihazlara göre daha güçlü bir cihaz. Gündelik kullanımda ProMotion ekran üst düzey bir etkisi bulunmamaktadır içiniz rahat olsun. Lamine ekran olmaması cihazı yan bir şekilde yani başınızı masaüstüne koyup bu şekilde yazmanız durumunda aşırı rahatsız edecektir diğer türlü herhangi bir rahatsız gözlemlemedim.

Eğer bütçeniz yetiyorsa iPad Air 3 + kalem + AirPods güzel bir kombinasyon olacaktır fakat diğer cihazlara yönelmeniz gerekiyorsa depolama bakımından uzun vadeli düşünecek olursak iPad 7. Nesil daha faydalı olacaktır. Yalnız burada hatırlatma A10 işlemci artık miladını doldurmak üzere olan bir işlemci bu yüzden bu donanıma sahip cihazlara yönelmemekte fayda var.

---
    Ayrıca sayın moderatörlerimi buradan da bilgilendirmekte fayda var. @Citizen / @Özgür / @Wadjet

Merhaba araştırma yaparken bu konuyu gördüm ve detaylı anlatımızdan dolayı size sormak istedim. Peki ipad 8 32gb mı? İPad Air 3 64gb mı? Şu anki şartlarda hangisini almak mantıklı olur? Uzun vadeli kullanımını düşünecek olursak? F/p açısından ne dersiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.