Şimdi Ara

iPad 4th Retina vs. iPad Mini (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
3.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler benim asus laptopum bozuldu ve hiç umut yok. Ben de onun yerini tutacak bir şey almaya karar verdim uzun uzun araştırdım ama kararsız kaldım. 4.Nesil Ipad Retina Display ile Samsung Galaxy Note 10.1 arasında kaldım. Ipad gerek işletim sistemi olsun gerek ekranı olsun ilgimi çekiyor. Fakat samsung daki s-pen olayı da gayet işime yarayabilecekmiş gibi duruyor :) Üniversite öğrencisiyim taşınabilirlik,kullanım kolaylığı,görüntü ve oyun performansı üst düzey bir şey olsun istiyorum.Ve samsung daki gibi not alma kolaylığı çok işime yarar.Laptopum bozulduktan sonra haliyle yerini tutacak bir şey düşünmüştüm başta macbook air olarak.Fiyatı diğer düşüncelerime göre baya tuzlu ama apple için mail sistemi daha gelişmemiş,pc deki worl,pover point falan aynı değil osx le çalışıyo diyorlar. O konuda sıkıntılarım var bir tek. Özetle ben ipad galaxy note 10.1 ve macbook air arasında kararsız kaldım. Bir bilgisayarda yapabildiklerimin aynısını yapmak istiyorum, sizce hangisi uygun olur ? Şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Merhaba,

Uzun zamandır iPad ve iPad2 kullanıyordum, iPad Mini'yi kullanmaya başladıktan sonra iPad'e elimi süremez oldum, o elimden düşürmediğim iPad nasıl kalın ve ağır geliyor şimdi anlatamam. Tek kelime ile iPad Mini almalısınız...

Teşekkürler,

Hicks

Sonuna kadar katılıyorum yorumunuza, mini kullandıktan sonra diğerleri çok kullanışsız gelmeye başladı. Ağırlık olarak muazzam fark var ayrıca diğerleri laptop büyüklüğünde hiç pratik değil ayrıca tüm appstore uygulamalarınıda açıyor. Bence mini alın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 10 Nisan 2013; 23:06:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ıpad4. Aldım alalı pc yı bıle acmıyorum

• Abi elinde ipadi10dkka tutamayan arkadaşın nasıl bir kas yapısı var bilmiyorum ama saatlerce rahatlıkla araba yarışı oynayabiliyorum. Neyse fikrimi söyleyeyim diyorsan ki ben metrobüse binecem söğütlüçeşmeden AVcılar'a gidecem yolda oyun oynayacam müzik dinleyecem evde çok kullanmicam ipad mini çok mantıklı. Çünkü adamlar yapmış inanılmaz hAfif ve ince olmasına rağmen oldukça kaliteli bir alet. Ama benim gibi oturup evde oyun oynuyorsan saatlerce fotoğraf sitelerinde yüksek çözünürlüklü fotoğraflarabakıyorsan arada anime dizi vs. izliyorsan ipad 4 daha mantıklı. Ben de alırken uzunca süre arada kaldım ama ekranının küçüklüğü ve çözünürlüğünün düşük olması benim için eksi özellikleriydi. Bir de işlemci ve rami azdı herhalde ilerde sorun olur diye düşündüm. Dışarıda telefondan müzik dinleyebildiğim ve twitter facebook takılabildiğim için ipad 4 aldım. Laptobumu haftalardır ev arkadaşım kullanıyor. :)

• Evde durmayan adam ipad 4 mü Mini mi diye sorarsa kesinlikle mini ama ekran boyutu ve retina ciddi anlamda fark yaratıyor.Özellikle oyunlar, IPad 4 de real racing 3 oynadım bilgisayarı çöpe atasım geldi.Mininin de hiç aşağı kalır yanı yok ama sokakta,bağdayken gerçekten ipad 4 kullanılmıyor mini gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Squats -- 12 Nisan 2013; 20:20:17 >
  • Haziranı bekle yeni retinalı miniyi al derim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.