Şimdi Ara

İpad 4. Nesil Beyaz 16 Gb Açılmamış 2 Tane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sivas
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hediye olarak gelmiş, açılmamış kutusunda, 16 gb ipad 4. nesil beyaz 2 adet ürün bulunmakta elimde. Faturalı ve garantilidir. Ürünler açılmamış, kullanılmamıştır. Arkasında bulunan seri numarasındaki kısımda ürün modeli md513tu/a 'dır. Google üzerinden araştırma yapabilirsiniz.

2 sini alacak arkadaşlara pazarlık yapabilirim. Paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum.

Konu bir nevi ön satış konusudur. Şirkete salı günü geçebileceğim, salı günü fotoğraflarını koyabilirim.

İstanbul Avrupa yakasında elden satışı gerçekleştirebiliriz. Bunun dışında yapılacak il dışı veya kargolama işlemlerinde önce havale/eft sonrasında ürün gönderilecektir. İstenmesi halinde forumda samimi dostlarımdan referans gösterebilirim bununla alakalı sıkıntım yok.

Ürün sadece kutu içerisinde bulunanlar dahilinde satıştadır. Kılıf vs. bulunmamakta.

Ürün hiç açılmadığı ve kutusunda olduğu için iade ve diğer işlemleri gerçekleşmeyecektir. Bunu belirtmemin nedeni bazı kötü niyetli arkadaşların bunu kullanmasını engellemektir. Satış sonrasında oluşacak donanımsal ve yazılımsal problemler iphonenin sağlamış olduğu garanti ile tarafınızdan halledilmelidir. Elden teslimat bunun için daha mantıklı olacaktır. Ürünün hiç açılmamış ve kullanılmamış olduğunu gözünüzle görebilirsiniz.

Lütfen ciddi alıcılar yazsın ve bir önceki paragrafı okusun. Şurda bu kadar burda bu kadar diye baltalamaya gerek yok piyasadan olması gereken gibi 100-200 lira kafadan zaten düşük belirttiğim fiyat .

Teşekkürler.

Sistem Özellikleri - ElectroWorld sitesinden alınmıştır.
    İşletim Sistemi : iOS
    İşlemci Hızı (GHz) : 1,3
    İşlemci Modeli : Apple A6X
    Depolama
    Flash Bellek : 16 Gb
    Ekran
    Ekran Boyutu : 9,7"
    Çözünürlük : 2048 x 1536
    Ağ ve İletişim
    Wi-Fi : Var
    Bluetooth : Bluetooth 4.0
    Pil Özellikleri
    Pil Tipi : Li Polimer
    Maksimum Pil Ömrü : 10 saat (kullanıma göre değişmektedir)
    Boyutlar
    Ağırlık : 652 gr
    Kamera
    Ön Kamera : FaceTime HD
    Kamera Çözünürlüğü : 5.0 MP
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat nedir?
  • 1050 lira düşünüyorum. 2 sini alacak arkadaşa indirim yapabilirim.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.