Şimdi Ara

iPad 32 GB Wi-Fi + Cellular Gri MP1J2TU/A Tablet PC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Apple iPad #iPad Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Tablet Marka #Apple iPad Kapasite #32 GB #WIFI+4G LTE
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 iPad 32 GB Wi-Fi + Cellular Gri MP1J2TU/A Tablet PC
    Herkese selam, 5 Mayıs 2017 tarihinde bir bankanın inovasyon ve girişimcilik yarışması finalinde kazandığım, iPad 32 GB Wi-fi + Cellular(Hücresel veri - 4G) gri renkli tableti satışa çıkarıyorum. Cihazı 5 Mayıs'ta elime aldığımda bir hevesle açtım; ancak yaklaşık 2 - 2.5 haftada lazım olmadığı için neredeyse hiç kullanmadım ve ihtiyacım olmadığı için de satmaya karar verdim.

Ürünün sıfırdan farkı yoktur. Neredeyse hiç kullanılmamıştır. Kutusu ve kutu içeriğinin tamamıyla birlikte verilecektir. (Şarj aleti, bağlantı kablosu, garanti belgesi, Apple logo yapıştırmalar vs. hepsi içindedir; yani sıfır kutudan farkı yoktur.) Ürün son sürüm ve günceldir. Piyasa fiyatı 2100-2200 TL civarında olan ürünü 1650 TL'den satışa çıkarıyorum. Ürünün Gittigidiyor.com ve Sahibinden.com ilan bağlantıları şu şekildedir, ürüne buradan da ulaşabilirsiniz:
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/apple-ipad-32gb-gri-wi-fi-cellular-tablet-pc-mp1j2tu-a-283603105
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-tablet-apple-ipad-32gb-gri-wi-fi-plus-cellular-tablet-pc-mp1j2tu-a-440199453/detay/

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 21 Mayıs 2019 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPAD 2 16GB WİFİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.