Şimdi Ara

Ipad 3 u ios 6 ya dusurme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar elimde bir adet ipad 3 bulunmakta cihaz aslinda cok hosuma gidiyor asil kullanim amacim film / youtube ve twitch falan bunlar disinda neredeyse hic kullanmiyorum
    cihaz hala beni cok guzel sekilde tatmin etmekte gerek pil ömrü olsun gerek ses ekran kalitesi her anlamda cok mukemmel bir cihaz

Asil sorunu ise acayip yavas olmasi youtube da bile yanlislikla videonun altinda birisinin ismine dokundugumda yarim saat biryerin acilmasini bekliyorsun videoyu kapatirken yine cok yavas kisacayi performans problemleri yasiyorum acaba bu cihazi ios 6 ya dusurmek mumkunmudur mumkun ise nasil oluyor

Genel olarak android kullanicisiyim hic ios cep telefonu kullanmadim uzun sure bu yuzden ios ile alakali teknik birsey soylerseniz anlamayabilirim simdiden tesekkurederim

• imzalar kapali oldugu icin dusuremezsin. Bu adresi incelersen ne demek istedigimi anlasin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

imzalar kapali oldugu icin dusuremezsin. Bu adresi incelersen ne demek istedigimi anlasin.
    Düşürebilir hocam. iPad Mini 1 düşmez.

https://forum.donanimhaber.com/ipad-mini-1-ve-ipad-3-ios-9-3-5-shsh-kaydi-olmadan-ios-8-4-1-downgrade-denendi-basarili--128312229-5#134699087

• quote:

Orijinalden alıntı: break.

Düşürebilir hocam. iPad Mini 1 düşmez.

https://forum.donanimhaber.com/ipad-mini-1-ve-ipad-3-ios-9-3-5-shsh-kaydi-olmadan-ios-8-4-1-downgrade-denendi-basarili--128312229-5#134699087

Alıntıları Göster
    Bu yöntem stabil mi? Ben bunu bilmiyordum. Allah’tan benimki iPad 2 gsm miş, iOS 6.1.3’ e hiç böle şeylerle uğraşmadan sorunsuz indirdim kafam rahat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 21 Eylül 2018; 14:3:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

Bu yöntem stabil mi? Ben bunu bilmiyordum. Allah’tan benimki iPad 2 gsm miş, iOS 6.1.3’ e hiç böle şeylerle uğraşmadan sorunsuz indirdim kafam rahat

Alıntıları Göster
    Ben iPad 3 8.4.1 ile stabil kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.