Şimdi Ara

İpad 2 Wifi+3g 32 GB TR Cihazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 İpad 2 Wifi+3g 32 GB TR Cihazı
    Arkadaşlar benimde 2. el aldığım ipad 2 wifi+3g 32 GB tableti satıyorum. Cihazı sanal pazar üzerinden 1000 tl ye aldım. yine sanal pazar üzerinden 950 ye veriyorum. Yani 100 tl zararına veriyorum.

Ürün vodafone den alınmış olup brigedstar(buna benzer bir firma vodafone firması) garantisi altında. Ürün 1 yıllık ama bu firma ne hikmetse 1 yıl garanti veriyormuş. Üzerinde durmadım. Aralık 2011 de alınmış. Bir şirket tarafından alınıp çalışanlarına verilen bir tablet. faturası yok. ancak kutu ve diğer aparatları tam herhangi bir sorunu yok. çiziği darbesi yok. Ekran koruyucu takılı.

Ürün siyah 32 gb modeli.

Ürünün özelliklerini aldığım fiyatı yazdım. ben öğretmenim(müdür yardımcısıyım) evde okulda pc var cepte akıllı telefon bir hevesle aldık ama bir köşede duruyor.

Lütfen; birbirimize üzecek kıracak tekliflerde bulunmayalım. Gerçekten ihtiyacı olanın gönül rahatlığı ile alabileceği bir ürün. 950 ye verirseö benim elime geçecek olan 900 civarı bir para. Köşe de duracağına nakite çevireyim dedim..

Neyse çok uzadı.. resimde var ama eklemeyeceğim isteyenin mail adresine atabilirim.
    Fiyat : 950 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 26 Aralık 2012 Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• *******silinebilir******

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srbyoztrk -- 1 Aralık 2012; 11:03:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srbyoztrk

*******silinebilir******

Niye silinebilir kardes? Benim haberim olmadan benim tableti satin mi aldin yoksa?

• quote:

Orijinalden alıntı: kaya727

quote:

Orijinalden alıntı: srbyoztrk

*******silinebilir******

Niye silinebilir kardes? Benim haberim olmadan benim tableti satin mi aldin yoksa?

Hayir, yazdigim mesaj yanlis konuya oldu da mesajim silinebilir anlaminda "silinebilir" yazmistim.

• Ok.. Önce yazdığını görmediğim için şaşırdım..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.