Şimdi Ara

ipad 2 ücretli uygulamalar Yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar burada benim gibi jb siz, ogrenci olan, kredi karti olmayan bir suru kisi vardir umarim.

itunes account ile uygulamanin bedava oldugu bi gunde ucretli uygulamayi indirip bizlerinde kullanmasini isteyenler varsa accountlarini paylasabilir mi.

kredi kartsiz, free accountlardan bahsediyorum.

bende ipad ima ya da iphone uma bu uygulamalari yuklemek isterim.

Bu yazdiklarim cikar amacli felan degildir, kimseninde account un da da gozum yok :D

sadece birbirimize yardim edelim.

ben paylastim bir kac arkadasimla birsey olmadi, ins. Bu topic tutulur.

Amac yanlis anlasilmazsa, sevinirim.

Malum ogrenciyim, saygilar..

• Bir kereye mahsus AppAdvice indir (paralı) sonra o sana her gün kısa sure BEDAVA olanları 5-10 tane söylüyor. Bir de PandoraBox var. PandoraBox ücretli mi unuttum, o da kısa sure BEDAVA olan uygulamaları gösteriyor.

İkisi de ayrıca bedava degil ama indirim olan uygulamaları da gösteriyor. Mesela "9,99dolardan 0,99dolara" gibi???
  • Benim kredi kartim yok ama. ipad de zaten bedava ya geldi hocam.

pandorabox iphone da ucretsiz indirmistim.

ipad e bakma firsatim olmadi.

bu soyledigim mumkunse birbirimize yardim edelim lutfen.
  • appshopper.com diye bir site var, Macrumors'un sahibine ait bu site ve gayet guvenilir. Oranin RSS feed'lerine abone olursaniz bir uygulama ucretsiz oldugunda ya da indirime girdiginde haberdar olabilirsiniz. Hem de ucret odemezsiniz hizmet icin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matkapmatkap
    appshopper.com diye bir site var, Macrumors'un sahibine ait bu site ve gayet guvenilir. Oranin RSS feed'lerine abone olursaniz bir uygulama ucretsiz oldugunda ya da indirime girdiginde haberdar olabilirsiniz. Hem de ucret odemezsiniz hizmet icin.

Tesekkur ederim yardimci olmaya calistiginiz icin.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_48699071/tm.htm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.