Şimdi Ara

Ipad 2 Klavye Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Hediye olarak alınan İpad 2 için aluminyum kasaya sahip bluetooth klavyem ne yapılırsa yapılsın bağlanamıyor.
    Benzer klavye satan yere gösterdiğimde de bağlayamadılar, ürün çalışıyor ancak bağlantı kuramıyor.

Bu cihazı gösterebileceğim, tamir edebilecek ya da derdinden anlayacak biri yada bir yer var mı?

Yardımınızı rica ediyorum,

• Mrb kadıköy tarafındaysanız size yardımcı olabiliriz.

Orijinalden alıntı: Parn

Bluetooh ayarlarını iyice yaptığınızdan emin olun yoksa hediye gelen yere götürün durumunuzu bildirin yada istanbuldaysaniz Apple reseller(mağaza) var orada baktirin
    Bu arada pille çalışıyor haberiniz olsun pilleri değiştirmeyi de deneyin

Merhaba,
    Ürünü defalarca kontrol ettim hem kendi iphone' um hemde ipad2 ile denedim ki cihazımı aracım ve bilgisayarım iel aktif olarak bluetooth kullanıyorum ancak bu cihaz ile bağlantı kuramıyorum.
    İstanbuldayım yalnız bu ürün orjinal Apple ürünü değil ve HongKong tan geldi, hediye gelen yere götürme şansım yok Apple reseller dediğiniz yer neresidir? Apple orjinal olmayan ürünlerine bakıyormu?
    Bu ürün pilli değil sarj ediliyor diyor?

Orijinalden alıntı: Cnygt

quote:

Orijinalden alıntı: Parn

Bluetooh ayarlarını iyice yaptığınızdan emin olun yoksa hediye gelen yere götürün durumunuzu bildirin yada istanbuldaysaniz Apple reseller(mağaza) var orada baktirin
    Bu arada pille çalışıyor haberiniz olsun pilleri değiştirmeyi de deneyin

Merhaba,
    Ürünü defalarca kontrol ettim hem kendi iphone' um hemde ipad2 ile denedim ki cihazımı aracım ve bilgisayarım iel aktif olarak bluetooth kullanıyorum ancak bu cihaz ile bağlantı kuramıyorum.
    İstanbuldayım yalnız bu ürün orjinal Apple ürünü değil ve HongKong tan geldi, hediye gelen yere götürme şansım yok Apple reseller dediğiniz yer neresidir? Apple orjinal olmayan ürünlerine bakıyormu?
    Bu ürün pilli değil sarj ediliyor diyor?

Orjinal klavyesi pille calisiyor hocam Apple reseller dediğim yerlerde sahte ürünlere bakmazlar urun çöp olmus olabilir fazla karamsar olmak istemem ama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse 4. 5. Tuşlar
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.