Bildirim
iPad 2 iOS 6 ya güncellenmeli mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bende iPad 4 ve iş arkadaşımda 2 var...
Her ikimizde de 6.1 yüklü ve her ikisine de
bizzat JB yaptım. iPad 2 sahibi iş arkadaşımdan
henüz bir şikayet gelmedi. -
quote:
Orijinalden alıntı: karafaruk19
İOS 5.0.1 jailbreakli iPad 2 im var.
Tekrar jb yapmayı düşünüyorum.
Ve cihaz çok kasıyor.Sanki cihazda android 2.2 yüklü.
Direk 5.0.1 restore şansim yok sanirim ne tavsiye edersiniz?
iPad 2 iOS 6.1 sahibiyim bir kere bile kastığını görmedim çok memnunum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: karafaruk19
İOS 5.0.1 jailbreakli iPad 2 im var.
Tekrar jb yapmayı düşünüyorum.
Ve cihaz çok kasıyor.Sanki cihazda android 2.2 yüklü.
Direk 5.0.1 restore şansim yok sanirim ne tavsiye edersiniz?
Hocam aynı sıkıntı bendede var . Aldığımdan beri cihazı restore yapmadım. Sanki hafif bir şişme varyada bana öyle geliyor .
Bende merak ediyorum kasıp kasmıyacağını. Aslında tinyumbrealldan bir kayıt alsakta öyle mi 6.1 e güncellesek ? -
Yukarıda arkadaş da bahsetmiş. Ben de iPad 2 6.1 var ve şu ana kadar hiç kasmadı alet. 5.1 varken jailbreak vardı ama şu an jailbreaksiz kullanıyorum. iPad de jailbreak hiç işime yaramadı açıkçası. -
quote:
Orijinalden alıntı: ihsanoguz
Yukarıda arkadaş da bahsetmiş. Ben de iPad 2 6.1 var ve şu ana kadar hiç kasmadı alet. 5.1 varken jailbreak vardı ama şu an jailbreaksiz kullanıyorum. iPad de jailbreak hiç işime yaramadı açıkçası.
Hocam uygulamalara para vermek istemiyorum
iPad 1 hariç diğer nesiller arasında öyle aman aman hız farkı yok ki zaten. iPad 2 de diğer iPad'ler gibi hızlı bir alet. Neden 6 yüklenmesin. -
İpad2 var bende de. 5.0.1de jb'li kullanıyordum.
Dırekt 6.1e updte ttim ve üstüne bir jb geçen hafta şimdi hızlandı bile ;) tvsiye ederim...
geçmelisiniz :) -
Açıkcası 6.1 den tek şikayetçi benmişim. Ipad 2 5.1 jb'li kullanırken geçen hafta 6.1 jb yaptım. Aynı appleri kurdum(hatta 6.1 de bazılarını kurmadım ve hatta satın aldığım asfalt 7 yi sistemi kasmasın diye kurmadım bile). Subway suffers oyununu IOS 5.1de hiç takılmadan çok rahat oynarken 6.1 de jetpag alıp uçma esnasında hafif kasma oluyor...(her iki IOS versiyonunu jb li ve aynı applerle kullandığımı tekrar belirtmek isterim) IOS 7 çıkarsa çok muhtemel geçmem herhalde...:) -
ios 6'ya geçmeni hiç önermem. ios6 ile yaşamadığım sorun kalmadı. En son retina ekranda ölü pixel oluştuda cihazı yenisiyle değiştirdiler. Yeni cihaz ios 5.1.1 ile geldi jb yaptım kullanıyorum. ios 6'ya herkes iyi dese bile yüklemem. -
ben ipad2 ye ios 6.1 yükledim ve bazı oyunlarda ciddi anlamda kasmalar var. -
İpad2 imde 6.1 yüklü tek sorunu facebook uygulaması çok kasıyor ama gerisi çok iyi
apple 6.1.3 ile jailbreaki kapatacakmış korkuyla bugün güncelledim
en güzel yenilik tr klavye
hayırlısı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X