Şimdi Ara

IPAD 2 DIZI IZLEME SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 2 sene önce amerikadan aldığım ipad 2 dewww.dizi-mag.com vewww.ddizi.org adlı sitelerden yabancı ve yerli dizileri izlemekteyDİM. artık nedense durmadan donmakta mesela breaking bad adlı diziyi izlerken 4 dk falan hiç donmadan izlerken bir süre sonra donuyor hatta ipad doldurmuyor bile diziyi. net hızım 8 mbit ve bunun hepsini kullanıyorum ayrıca ipadimde de yeteri kadar boş alan var bunların nedenlerini bilen varsa ve çözüm öneriniz varsa yardımlarınızı bekliyorum.bu arada diğer sitelerdede aynı sorunları yaşıyorum internet dns ayarlarımıda değiştirdim orjinalindede aynı değiştirincede aynı. (Ipad 2 beyaz 16 gb wifi)

• Film siteleri kendi sunucularını kullanmıyorsa eğer genelde ortak bir yerden çekerler filmi diye biliyorum. Serverlar ile ilgili sıkıntı vardır nette sorununuz yoksa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet nette sorunum yok meselawww.dizi-mag.com adlı dizi sitesi rusya üzerinden kullanıyor serverı ben acaba artık ipad in işlemcisi yani hızı mı yetersiz kalıyor diye düşünmeye başladım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.