Şimdi Ara

iPad 1 kullananlara birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2. el bir ipad 1 almayı düşünüyorum. Zira 500 TL civarı bir bütçeyle 0 yada 2. el alınabilecek tek tablet şahsi fikrim kesinlikle iPad 1 dir.
    Sorularımı cevaplarsanız sevinirim.
    Teşekkürler

1) Hangi ios sürümünde cihaz jailbreakli bir şekilde donma takılma vs olmadan en stabil şekilde sıkıntısız kullanılabiliniyor.
    2) App storeda olup da new ipade göre işlemci, ram düşüklüğü vs. gibi nedenlerden dolayı oynanamayan oyun ve/veya çalışmayan uygulamalar mevcut mudur? Varsa nelerdir. Hangi oyunlarda takılma yaşanıyor?
    3) Cihazların şarjı eskiye nazaran çok mu hızlı bitiyor.
    4) New ipad ile dışarıya verdiği ses kalitesini karşılaştırabilir misiniz.

• 1)ios 5.01 kullaniyorum su an sikinti yok.
    2)Sadece safari acik oldugunda 30 mb bos ram oluyor yani oyunlarda sikinti cikaracak.İnfinity blade 2,Gta 3,Fifa 12,Nova 3 bu oyunlarda siksik atiyor.
    3)Sarji sikinti cikarmaz gayet iyi gidiyor.
    4)Ses kalitesi malesef ipad 2 ve 3'e gore zayif.Cunku hoporler cihazin alt tarafinda dar bir bolumde.İpad 2de ise arka tarafta asagiya dogru daha genis bir bolumde bu yuzden ses daha iyi cikiyor ve daha iyi yayiliyor.

Bu arada ipad 1 64 gb 3g+wifi kullaniyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam hatalı seçim olur.ipad 1 oyunlarda v.b. seni zora sokar.retina destekli çıkan oyunlarda sorun yaşarsın.alacağın cihaz zaten yaşlı olucaktır.250 tl daha ekleyip ipad 2 alırsan sana sorun çıkarmaz.. satarken zaten o farkı alırsın.veya dersenki çıkamam yukarı o fiyata iyi özelliklerde android tabletler bulabilirsin..
  • İnfinity blade 2,Gta 3,Fifa 12,Nova 3 bu oyunlarda başka sıkıntı yaşayan var mı arkadaşlar youtubeda videolarda performansı sıkıntısız gözüküyor ipad 1 in.
  • Baran. arkadaşın bahsettiği oyunarda atma sorununu başka yaşayan var mı arkadaşlar?

quote:

2)Sadece safari acik oldugunda 30 mb bos ram oluyor yani oyunlarda sikinti cikaracak.İnfinity blade 2,Gta 3,Fifa 12,Nova 3 bu oyunlarda siksik atiyor.
  • o fiyata ipad yerine android bir tablet alman senin için daha iyi olur.
  • Bende ipad 1 64 3g birde ipad 2 16 wifi var. İpad 1 ciddi farkedilir bir bicimde yavas ve takiliyor. Bence ipad1 dusunmeyin. Bu arada ikiside ios 5.1.1 ve jailbreak yok.

Ses ve sarj bakimindan bana göre bi fark yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tym -- 28 Mayıs 2012; 18:00:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iPad 2 16 gb düşünelim o halde 750 tl civarı bulursam bakalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.