Şimdi Ara

ip4 aldım 4.3.3 yüklü güncellemelimiyim şuan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün akşam ip4 adlım genpa garanti türkcell cihazı 4.3.3 yüklü şuan i tunes den en son versiyonu indiriyorum tavsiyesi olan var mı jeilbrek oluyomu bu 4.3.3 e oluyosa nekadar saglıklı yoksa tabiki güncelle mi dersiniz?

• iTunes son versiyonu indirirsen büyük ihtimal iOS 5 yüklenir, onun içinde untethered değil tethered jb mevcut. Yani telefonu kapatırsan bilgisayar olmadan açamazsın demek tethered jb. Her iki versiyon içinde jb mevcut, 4.3.3'de kapatsan da problem olmaz, 5'de kapatırsan bilgisayar olmadan telefonu kullanamazsın. Tercih meselesi kısacası.
  • Kafam rahat jailbreak kullanıyım diyorsanız 4.3.3, jailbreaksiz kullanacağım derseniz kesinlikle iOS 5 derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: triposi

iTunes son versiyonu indirirsen büyük ihtimal iOS 5 yüklenir, onun içinde untethered değil tethered jb mevcut. Yani telefonu kapatırsan bilgisayar olmadan açamazsın demek tethered jb. Her iki versiyon içinde jb mevcut, 4.3.3'de kapatsan da problem olmaz, 5'de kapatırsan bilgisayar olmadan telefonu kullanamazsın. Tercih meselesi kısacası.

yapma ya o iş yaş ozaman. ya bölüm de konuları görüyoırum arkadaşlar versiyonları düşürmek için ugraşıyo falan dedim varmı acaba ip4 de 4.3.3 ün bi hikmeti

• quote:

Orijinalden alıntı: Shape Of My Heart

quote:

Orijinalden alıntı: triposi

iTunes son versiyonu indirirsen büyük ihtimal iOS 5 yüklenir, onun içinde untethered değil tethered jb mevcut. Yani telefonu kapatırsan bilgisayar olmadan açamazsın demek tethered jb. Her iki versiyon içinde jb mevcut, 4.3.3'de kapatsan da problem olmaz, 5'de kapatırsan bilgisayar olmadan telefonu kullanamazsın. Tercih meselesi kısacası.

yapma ya o iş yaş ozaman. ya bölüm de konuları görüyoırum arkadaşlar versiyonları düşürmek için ugraşıyo falan dedim varmı acaba ip4 de 4.3.3 ün bi hikmeti

Aslında yaş değil, ben iOS 5'i ilk gördüğüm anda çok beğenmiştim, çıktığı gibi güncelledim şu anda jb'siz kullanıyorum. JB yapılabilir mi dersen evet yapılabilir ancak dediğim gibi, olası bir kapanma durumunda telefonu açmak için bilgisayar şart, bunu göze alıyor ve illa jb'li kullanmak istiyorum diyorsan güncellemeni yap. Ancak bunu göze almayıp başım ağrımasın diyorsan 4.3.3 kraldır.

• neyse madem şeytana uyuyorum ios5 i güncelliyorum indiriliyo şuan son 70mb kaldı.

ama kafada bi soru işareti var ben 3gs 32gb ile takas yaptım bu telefonu ama ip4 şuan pek akıcı degil mesela bi arama yapmak için bir ismin üstüne tıklıyorum arama ekranına yavaş geçiyo 1. 1.5 sn falan 3gs de hemen geçiyordu acaba bu 4.3.3 den mi kaynaklanıyor? çünkü ip4 lerde bu tarz bi sorun yaşayanı hiç görmemiştim donanımsal olarak. gerçi yazılımsan olarak da görmedim varmı bilen(?) sadece arama ekranının açılmasında da degil giger menulerin açılmasıda yavaş geldi??
  • Öyle bir problem yok bana göre. Arkadaşımda 3GS var, karşılaştırmıştım ve inanılmaz hantal gelmişti bana iP4'e göre. Bi güncelleyin hiçbirşeyi kalmaz büyük ihtimalle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncelledim normal gibi. Bakalım bi sorun çıkmaz inş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.