Şimdi Ara

## İP Numarasından Ev Adresi Bulma ### Ailevi Problem !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
36.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Eh®imeN

    Savcılığa şikayette bulun.

    Kirli donu nerde onu bile bulurlar. :P

    yaw adamı savcılığa yönlendirmeyin şimdi mahkeme kararıyla msn i filan da kapattıracak o zaman rahatlayacaksınız
  • quote:

    Orjinalden alıntı: __AMİDAMARU__


    quote:

    Orjinalden alıntı: UrbanBoy48


    quote:

    Orjinalden alıntı: incinerator

    Bak ben DH'i buldum. Firefox a flagfox'u yükledim. Sonra adresin kenarındaki bayrağa tıkladım. server'ının yeri çıktı. Sen de adamın ip adresini firefox2 a yaz, aynı işlemi dene. belki işe yarar..

     ## İP Numarasından Ev Adresi Bulma ### Ailevi Problem !!!



    Kendi ip adresimi yazdım bana da orası çıktı.

    Tek bir seçenek kalıyor geriye. Dh densin çakalll


    Bunca yıl sizden sakladım ama DH'nin sunucusu bizim evde.Arada anneme söylüyorum makineyi cilala falan diye

    Not: Bu arada İst. de olanlar için orası çıkıyor.Yani sadece hangi şehirde olduğunu gösteriyor.




  • Orjinalden alıntı: kenex


    Orjinalden alıntı: sangokudbgt

    http://www.babasayfa.com/forum/viewtopic.php?f=24&t=533


    bune biçim site! üstte üye olmayan o... ç.... dur yazıyor
    Herkezi kendileri gibi sandılar herhalde
  • ip address locator denen şeyler var ama çoğunlukla işe yaramaz. çünkü genelde bir ip tek bir kişiye ait olmaz.
  • http:// rapid share . com/files/11931429/Neo_Trace_Pro_3.25_Full.rar.htm

    Müridlerin bol bulunduğu bir siteden aldım. Umarım işine yarar. (Ben denemedim...)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 258 Noise -- 3 Ekim 2008; 22:15:34 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kenex


    quote:

    Orjinalden alıntı: sangokudbgt

    http://www.babasayfa.com/forum/viewtopic.php?f=24&t=533


    Bu nebiçim bir site ya. Hayatımda seviyesi bu kadar düşük bir site görmedim. Günlük streslerini küfrederek yada kendilerine küfür ettirerek atıyorlar galiba.
    (Kimse bana özgürlük naraları atmasın. Bu kadarınada pes.)



    harbiden ha oha yaniaşmış bunlar.




  • Siteye bak. Tam anlamıyla BATAKLIK.

    Adamların ADMIN lerinden üyelerine kadar hepsi de tam anlamıyla (afedersiniz) PİSLİK. Askerlik yaparken bile bu kadar ileri seviyede küfür eden bu kadar yüksek oranda küfür kelimesi kullanan adama rastlamamıştım(küfürleriyle nam salmış ve meşhurlaşmış bazı astsubaylar da dahil).
    Akıllı insanlar işin doğası gereği cinsel organlarını olması gereken yerlerde taşırken bunlar ise konuşurken ağızlarından-yazarken de ellerinden düşürmemişler. Bırakın olduğu yerde kalsın, ne kadar hasta ve sapık adam var buraya toplanmış.
    En azından adresleri belli.

    Google'dan "adres tespiti" deyince bu sapıkların sitesi geliyor.
    quote:

    Orjinalden alıntı: sangokudbgt

    http://www.babasayfa.com/forum/viewtopic.php?f=24&t=533




  • Sana bir tavsiyem var ama biraz zahmetli.Öncelikle yakın çevrenden 3-5 kişi ayarlaman lazım bu kısım kolay.Şahıs seni gizli numaradan arayıp rahatsız ettiğinde daha önceden anlaştığın yakınlarında seni 5 dakika arayla gizli numaradan arasın.Yani yarım saat içinde seni arayan gizli numara sayısı 6 falan olsun.Adam seni gece saat 2 gibi aradı diyelim sen savcılığa verdiğin dilekçede saati tam hatırlamadığını gece saat 2-3 arası olduğunu yazarsın.Böylece telekomdan aldığı dökümlere bakan savcılık seni 5-6 farklı numaradan arayan olduğunu görünce sana illaki bir geri dönüş yapar diye düşünüyorum hepsine tebligat yollamadan önce.Ya tam saat ister yada bu numaralardan tanıdığınız varmı der.Sende böylece adamın numarasını almış olursun.Fakat numaraları aldıktan sonra yakın çevrenin sana bir şaka yapmış olduğunu, şikayetini geri aldığını söylersin.Zaten arayanların akraban ve arkadaşların olduğu görülünce sanırım sorun çıkarmazlar.

    Tabi tam olarak prosedür nasıl işler bilmiyorum.Sen genede bunu yapmadan önce hukukla ilgili forumlar var onlara ne yapmak istediğini tam olarak anlat ve prosedürün nasıl işlediğini öğren.Meselawww.hukuki.net var gerçek avukatlar sorularını cevaplıyor.Buraya prosedürün tam olarak nasıl işlediğini sor istersen.




  • Hallederiz, o iş çok zor değil, ama...
    Yardımcı olmaya çalışırım ama belli adımları takip etmek lazım:



    Arkadaşım MSN'den tespit edilen IP adresi tam sağlıklı olmaz. Şimdi onun teknik açıklamasını uzun uzun yapamam ama kesin bir veri olmaz. MSN aynı andan bir çok IP adresiyle ve bir çok port numarasıyla farklı yerlerle irtibatta olduğu için belli bir kişiye ait IP numarasını tespit etmek çok zordur, anlatsam da zor yaparsınız. Ama bulmak imkansız değil, sadece vakit alıyor. Basit bir FIREWALL programı, biraz DOS komutları bilgisi bu iş için yeterli.

    Emniyet Gen.Müd. personelini internet suçlarının tespiti konusunda eğiten şirketlerden birisi yıllar önce çalıştığım firmaydı. O zamanlar ben de o eğitime sırf meraktan dolayı katıldığım için bunları biliyorum yoksa işim olmaz. Bu eğitimi alan herkes basitçe kendi ihtiyacını kendi karşılayabilir, IP adresi tespiti yapabilir ama ondan sonrasını getiremez.

    Size tavsiyem şu: Öncelikle SAVCILIK BAŞVURUSU. Yok eğer ısrarla illaki "bizim savcılıktan önce kişiyi bulmamız" diyorsanız size tavsiyem şu:


    - GMAIL ya da YAHOO e-mail adresleriniz varsa o sizi rahatsız eden kişinin bu adreslerden herhangi birine en az 2-3 tane e-mail göndermesini sağlayın. HOTMAIL e-mailden IP adresi öğrenmek iskiden mümkündü ama geçenlerde baktığımda bir türlü gönderenin IP adresini bulamadım, o özelliği kapatmışlar sanırım. GMAIL ve YAHOO'dan ise gönderenin IP sini bulmak çok kolay.

    - Size dadanan kişiye gönderteceğiniz e-mail ler farklı günlerde (arada en az 2-3 gün) olsa iyi olur, çünkü farklı günlerde aynı IP adresiyle e-mail gönderdiyse STATİK IP kullanıyor demektir. Dinamik IP kullanıyorsa kişi modemini açıp kapatmadığı sürece IP adresi değişmez ve insanlar genelde modemlerini 1-2 günde bir açıp kaparlar.

    - Farklı günlerde gönderdiği e-mail lerin IP adresleri aynı ise (statik ip ise) bu adresi gönderin. Bir şekilde bulmaya çalışırız diyeyim de başım ağrımasın sonra. (Fakat bu işler biraz sakattır, adres bilgisini bulsa da hiç kimse direk size verip yükümlülük altına girmek istemez. Öncelikle kesin olarak sizin iyi niyetli olduğunuzu anlamaya çalışır. Yoksa size adres verildiğinde oraya siz ya da sizin güvenip bu bilgiyi verdiğiniz kişinin gidip yanlışlıkla yanlış kişiyi bulup dövme-zarar verme ve daha da ötesi ölüme sebebiyet vermeye kadar ileri gidebilecek durumlar olabilir. Bunu siz de bilemezsiniz. İyi niyetle size bu bilgi verilir. siz de iyi niyetli olarak bunu bir akrabanız verirsiniz. Sonra o adam gidip yaralama ya da ölüm gibi bir suç işlerse önce sizi bulurlar, sonra o adresi size veren kişiyi bulurlar. Herkesin başı ağrır vesselam. Dünyanın binbir türlü hali var, bu dediğim ihtimalleri daha önce yaşayanlar gördüm.) Ama dinamik IP ise adres tespiti çok zor, imkansız değil ama çok uğraştırır, yani uğraşılmaz. Statik IP abonelerinin kayıtları sabittir, daha rahat ulaşılır.

    Ama DİNAMİK IP sahibini bulmak için ise ADSL modemin santraldeki DSLAM üstünden LOGIN olurken bıraktığı LOG'lara bakmak gerekir. Bu da çok uzun iş ve savcılık başvurusu bu durumda kesinlikle lazım (tabi ki TT-NET te ya da diğer internet servis sağlayıcılarda SUPERVISOR tanıdığınız yok ise). Dinamik IP 'de olsa her abonenin (yani her telefon numarasının) hangi gün hangi saatte hangi DSLAM üstünden LOGIN olduğu kayıtlarda mevcuttur. Bu kayıtlara ise sistemde yetkili SUPERVISOR lar ulaşabilir. Zaten savcılık bunlardan yazı istediğinde bu dilekçe ISS yetkilileri tarafından kaydı yapılarak SUPERVISOR lara iletilir ve bilgiyi sağlamaları istenir. Onlarda gerekli bilgiyi iletirler ve ISS bunu kaşeli-imzalı resmi belge haline getirip savcılığa bilgiyi gönderir.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.