Bundan 2 ay önce wanscam'ın ıp güvenlik kamerasından aldım dış ortam olanından bahçeyi ve köpeğimi izleyebilmek ve görüntü video kaydı yapabilmek için kameranın mail atma alarm oluşturma gibi özellikleri var fakat her ıp değiştiğinde problem olmaya başladı mail zaten atmıyor 2 saatten sonra gmail hotmail yahoo hepside spam olarak algılıyor ve mail kabul etmiyor bende security monitor pro nun deneme sürümüyle idare ediyordum video kaydı yapmam yeterliydi fakat oda sadece 2 saat kayıt alıyo deneme oldugu için özellikleri iyi fakat kamerayı kullanmak imkansız hiç bi özelliğini tam anlmaıyla kullanamadım çözümde bulamadım mail atma işi yaş biraz çünkü spam olarak algılıyor dk da 3 resim çekip göneriyor siz düşünün ben sadece video kaydı alabileğim bi kamera almadığıma çok pişman oldum şmdi bu ıp kamerayı nasıl usb ye çevirir bilgisayara bağlar ordanda ücretsiz kamera kayıt programları var onlarla direk bilgisayara kayıt alabilirim. Ip den video kaydı almak için sadece 1 program düzgün çalıştı oda 2 saatte bir kaydı kesiyor deneme oldugundan bana sürekli kayıt alabileceğim bi program lazım yada kamerayı usb ye çevirebilirsem bu sorun ortadan kalkacak gerçekten kimsde ıp den uzakdan izleme özelliği var diye aldanıp almasın ben hiç tavsiye etmiyorum anlatıldıgı gibi değil özellikleri kullanabilmeniz için ekstradan programlar gerekiyor arayüzü çok basit video kaydı yapılıyor dendi onun için bile özel progrm lazım onunda ücreti yaklaşık 100-120 dolar civarı bilgisi olan arkadaşlarda tavsiye bekliyorum. Teşekkürler...