Şimdi Ara

ip 5s ile takaslık 32gb lg g2 siyah.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık LG Model #G2
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar g2 32gb siyah çiziksiz temiz telefonumu ios sistemine geçtiğim için telefonuda değiştireceğim. ipadi aldım memnunum. g2den çok daha memnunum 1 yılı geçiktir sorunsuz kullanıyorum isteyene fatura resmide yollarım telefon nakit satılık değildir. birkaç telefonları karşılaştırırken birinçi ellerine bakarak degil elindeki telefonun piyasası nedir ona bakarak karşılaştırın. sıfırı gibi siz daha çok karşılaştıra durun bakalım... 600 tl 450 tl istemeye devam edin arkadaşlar uçuş serbest neyse gelelim ana konumuza

telefonumu takaslıcam illede diye öldürücek bedavaya verecek halim yok istanbuldan elden takaslarım kahveler benden...
    telefonuma kefilim yere bile düşürmedim çizik darbe yoktur, 3 adet kılıf hediye 1i spigen slimarmordur
    telefona herhangi bir bedel koymuyorum takas etmek isteyen arkadaşlar makul derecede üste istedikleri fiyatla gelirlerse mümkün mertebe cihazıda begenirsem anlaşırız yurt dışı garantisi bitmiş cihazlarla ilgilenmiyorum swap olması sorun olmaz açılmamış olması yeterli.

dediğim gibi iose geçicek insanlar kadar androide de geçicek bir çok insan var g2 türünün önde gelenlerinden di 17 nisan 2014 te sıfır olarak aldım kutu içeriği herşeyi mevcut kutu açılımı yaparken içinde ne çıkıyorsa aynen öyledir bende öyle cihaz isterim... çok uçacak arkadaşlar hiç uğraşmasın 600 tlye ipad air aldım cihazınızın fotolarını ve istediğini miktarı belirtirseniz memnun olurum...

Fotolardan inceleyebilirsiniz iyi bayramlar iyi akşamlar

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.