Bildirim
İOS8 ile ipad mini retina sarj durumu. BUYRUN
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
çok başarılı :) bnde çok memnunum ipad mini retina şarjından... Gerçekten tüm tablet piyasasında ortalamanın üstünde :) bu arada birşey daha sormak istiyorum boom beach in aynı save ini hem iphone hem ipad üzerinden oynayabiliyor musunuz ? -
Evet hocam aynı game center Hesabı ile Dilediğin cihazda aynı anda oynayabiliyorsun.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Valla Üstadım burada artistik yapmak için konu açmadım. Hile hurda yapacak halimde yok. İos8 sonrası ilk kez tam dolumdan sonra test yapmak istedim bu sonuç ile karşılaştım. Sizlerle paylaşmak istedim. Benim cihazımda durum bu.
quote:
Orijinalden alıntı: KemalAkman
quote:
Orijinalden alıntı: Balleyci
Arkadaşlar aktif bir şekilde kullanımım sonucu bu şekilde tablo. Ben çok memnunum. İos8 e Geçmek için Tereddüt yaşayanlar için aydınlatıcı olsun.
bu işte bir iş var bence hata var 50 dakka kullan yuzde bir bile dusmesin
Bende iPad air var kullanım 1 saat 15 dk civarı olunca %99 a düşüyor şarj normal bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ranegade95 -- 22 Eylül 2014; 0:53:10 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Valla Üstadım burada artistik yapmak için konu açmadım. Hile hurda yapacak halimde yok. İos8 sonrası ilk kez tam dolumdan sonra test yapmak istedim bu sonuç ile karşılaştım. Sizlerle paylaşmak istedim. Benim cihazımda durum bu.
Birader gerçek testler yapıldı shiftdelete da var. Ios 8 şuan düzgün çalışmıyor o yüzde. Hiç bir şeye güvenme bendede ios 7 de bir ara yüzde yuzden pek düşmedi sonra bir anda şarj çok düştü.
İos7 ile hayaldi bu sürerler. Alışkın olmadığım için sevindirdi beni işin açığı. Ama inanmayan arkadaşlar var. Rica etsem sizde ss eklermisiniz daha aydınlanır arkadaşlar.
Öyle şarjın birden düşmesi bende hiç olmadı üstad. Buyur flash videolar izledikten sonra ki şarj durumum. %95 1 saat 20 dakika Kullanım , 14 saat 20 dakika bekleme. Puffin ile video izledim.
quote:
İos7 ile hayaldi bu sürerler. Alışkın olmadığım için sevindirdi beni işin açığı. Ama inanmayan arkadaşlar var. Rica etsem sizde ss eklermisiniz daha aydınlanır arkadaşlar.
Bence o bug gibi bir şey %100 de çok kalıyor cihaz sonra %99 a düşünce kısa bir sürede %98 %97 civarına düşüyor tuhaf
Valla hocam bug falan bilmiyorum ama bariz bir şekilde cihazımın şarjından çok memnunum. Genel olarak.
Önemli olan %1 deyken kullanım zamanı birde öyle fotoğraf eklerseniz memnun oluruz
%1 deyken kaç saat kullanım sağladınız ?
iOS 7 de öyle bir bug var
%1 de Alıntı yapacağım hocam.
Teşekkürler bekliyor olacağız air a göre mininin Mah oranı düşük eğer sizde güzel bir sonuç çıkarsa bizdede sonuç güzel olur tahminimce
-
iOS 7 verileri mi ? iOS 8 verileri mi ? bunlar
İos 7 hocam ios 8 i şarj konusunda test etme fırsatım olmadı ama ios 8'inde bu sürelerde bir şey görüceğini tahmin ediyorum azı olmaz belki aynı yada biraz fazla olur çok oynamaz
Bu arada ekran görüntüleri alınırken şarjım %8 ve %6 larda iken alındı %1 e kadar indirsem 30 veya 45 dakika daha fazla kullanım alırdım diye düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ranegade95 -- 22 Eylül 2014; 3:05:34 > -
Air iOS 7 de güzel süreler bende ilk başlarda 18 saat görmüştüm ama verilerin şuan iyi 14 saati geçebiliyorsun
Şimdi bu güncelleme de şarj olayı nasıl onu merak ediyorum
iOS 8 de şarj 14 saati geçiyorsa sıkıntı yok ama şimdi durduk yerede değişik yapmak istemiyorum bakıyor bekliyorum
Mevcut sürüm 7.0.4
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ipad mi macbook mu
- cellular ne demek
- apple pencil tutukluk yapıyor
- apk ios dönüştürücü
- apple pencil bağlanmıyor
- se 2025
- iphone 6 ios 15 yükleme
- iphone se 4 2025
- en çok satan tablet
- ios 18 gizlenen uygulamaları geri getirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X