Şimdi Ara

iOS6 Beta3 'ü 3GS e KURMAYIN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar beta 2 yi test ettikden sonra ios 5 e döndüm. Değşiklik olsun şu beta 3ü bi deneyeyim diye indirdim kurdum. Kurmaz olaydim inanilmaz yavaş. Beta 2 bu kadar yavaş değildi. Gene ios5den cok fazla farkı yoktu hız açısından. Gerçekden rezalet bir biçimde. Kurmayin bilginiz olsun sonra tekrar dönmek durumunda kalrısınız birton uğraş.

• quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

Arkadaşlar beta 2 yi test ettikden sonra ios 5 e döndüm. Değşiklik olsun şu beta 3ü bi deneyeyim diye indirdim kurdum. Kurmaz olaydim inanilmaz yavaş. Beta 2 bu kadar yavaş değildi. Gene ios5den cok fazla farkı yoktu hız açısından. Gerçekden rezalet bir biçimde. Kurmayin bilginiz olsun sonra tekrar dönmek durumunda kalrısınız birton uğraş.

Teşekkürler bilgi için Zaten iPod'da yüklemedi. iPhone da da denemeyeceğim
  • iphone4 te bende daha iyi performans verdi beta3. beta2 deyken çok fazla takılma ve programdan çıkma oluyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

iphone4 te bende daha iyi performans verdi beta3. beta2 deyken çok fazla takılma ve programdan çıkma oluyordu.

• iPhone 4S sorunsuz calisiyordu.Takilma,yavaslama gormedim.Beta 4'te duzelir belki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

iPhone 4S sorunsuz calisiyordu.Takilma,yavaslama gormedim.Beta 4'te duzelir belki.

4S kasmasın bi zahmet :)) beta 2de kasmiyordu 3gsde. Sadece şarjı çok tokatlıyordu. 8 saatlik bi uykuda %12 13 şarj yermi bi telefon beklemede? Normalde %2 yerken... Beta 3 deli kastiriyor. Umarim resmi sürümde sıkıtnı yaşamayız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NavyCat

quote:

Arkadaşlar beta 2 yi test ettikden sonra ios 5 e döndüm. Değşiklik olsun şu beta 3ü bi deneyeyim diye indirdim kurdum. Kurmaz olaydim inanilmaz yavaş. Beta 2 bu kadar yavaş değildi. Gene ios5den cok fazla farkı yoktu hız açısından. Gerçekden rezalet bir biçimde. Kurmayin bilginiz olsun sonra tekrar dönmek durumunda kalrısınız birton uğraş.

Ben iPod touch 4G'ye sorunsuz kurdum Bayada kullanıyorum, bı yerde hata yapmış olmayasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 4 Sürüm düşürme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: artistata

quote:

quote:

Ben iPod touch 4G'ye sorunsuz kurdum Bayada kullanıyorum, bı yerde hata yapmış olmayasin

Bir arkadaş vardı, 3 Betayıda 4G'de kurmuş olmamış. 1 ve 2 olmamıştı bende. Aslında eriniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: artistata

quote:

quote:

Touch 4G'de problem göremedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.