arkaplan a resim koymak 3g de kapalı menülerin sırası şekli aynı hiç bir fark yok isterseniz resimleri koyabilirim
arkadaşlar 1 saat 15 dk dır update yapmaya çalışıyorum.Yaklaşık 10 kere denedim ve hep 1 byte kala hata verdi.Bağlantı hatası.Ne yapmam lazım?Burnumdan geldi :(
iOs4' ü yüklersek JB, oyunlar, uygulamalar, fotoğraf, kayıtlı telefonlar vs silinirmi? (3.1.2)
quote:
Orijinalden alıntı: noteb00k
iOs4' ü yüklersek JB, oyunlar, uygulamalar, fotoğraf, kayıtlı telefonlar vs silinirmi? (3.1.2)
Jb silinir appstoredan aldıgın uygulamalar silinmez ama jb yoluyla yüklediginiz programlar silinir müziklerle resimler kalır
quote:
Orijinalden alıntı: selcuky1
arkadaşlar 1 saat 15 dk dır update yapmaya çalışıyorum.Yaklaşık 10 kere denedim ve hep 1 byte kala hata verdi.Bağlantı hatası.Ne yapmam lazım?Burnumdan geldi :(
aynı durum bendede mevcut,3 kere baştan başlattım yine aynısı oldu linkler yardımıyla indir ,ben öyle indirmeye başladım
Teşekkür ederim.Acaba linkler i verebilirmisiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: selcuky1
Teşekkür ederim.Acaba linkler i verebilirmisiniz?
İlk sayfada var linkler
Çok teşekkür ederim.Ana menüye bakmıyordum.Şimdi gördüm.Teşekkürler :D
o ibooks iPad için iPhone için henüz yok store da, GameCenter da gitti GM versiyonda vardı
Arkadaşlar 3GS de durum gayet normal... Herhangi bir sıkıntı problem ile karşılaşmadım.. Endişe edenler varsa endişe etmesinler... Yükleyin...
lan hakkaten hani gamecenter hani ibooks? skype da multitask olmadi. surekli acip kapatiyor gibi gozukuyor?
quote:
Orijinalden alıntı: İtfayeci
belki psikolojiktir ama ekran goruntusu daha net ve keskin gibi geliyormu size de arkadaslar?
Hocam banada öyle geldi daha keskin görüntüler
quote:
Orijinalden alıntı: resE
quote:
Orijinalden alıntı: İtfayeci
belki psikolojiktir ama ekran goruntusu daha net ve keskin gibi geliyormu size de arkadaslar?
Hocam banada öyle geldi daha keskin görüntüler
bedavadan retina ekran oldu....
arkadaşlar ibooks'u kurdum ama itunes store'a bağlanamadı diye hata veriyor ne ayak? bişi indiremicek miyiz buna? deneyen oldu mu
Arkadaşlar bir sorum olacak. Ben os4 yüklemeye çalışırken telefon restore moda giriyor. (3.1.2 Tethered JB sorunundaki ekran) Ve hata veriyor. 3.1.2' den 4' e nasıl geçeceğim?
3g lerde ana menü arka planı yokmu? varsa ben neden bulamadım? Turkcell yedek ios4 te çalışmıyor :(
Bu multi task olayı niye düzgün çalışmıyor ki? Uygulama açıkken fotoğraflara giriyorum snra tekrar uygulamaya geçiyorum ama uygulama açılış ekranında başlıyor. Sizlerde de böyle sorun var mı? Acaba uygulamanın da multi task olayını desteklemesi mi gerekiyor?
quote:
Orijinalden alıntı: BoltAction
3g lerde ana menü arka planı yokmu? varsa ben neden bulamadım? Turkcell yedek ios4 te çalışmıyor :(
Jb'siz 3g'lerde ana menü arkaplanı değiştirilemiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: fx20001
Bu multi task olayı niye düzgün çalışmıyor ki? Uygulama açıkken fotoğraflara giriyorum snra tekrar uygulamaya geçiyorum ama uygulama açılış ekranında başlıyor. Sizlerde de böyle sorun var mı? Acaba uygulamanın da multi task olayını desteklemesi mi gerekiyor?
Evet, Appstore uygulamalarının kaldığı yerden devam edebilmesi için Apple'dan onay alması gerekiyor.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >