Şimdi Ara

iOS whatsapp beta çoklu cihaz saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim bir sorunum varda başına gelen varmı belki sizde yaşıyorsunuzdur.

benim whatsapp'ı whatsappwebte kullanıyorum whatsapp çoklu cihaz beta özelliğine geçmiş bu beta'dan nasıl çıkarım. Bağlı cihazlar kısmında betadan ayrıl yazısı çıkması lazım eskiden vardı çıkıyordum, iptal oluyordu son 2 gündür şimdi olmuyor sinir bozucu birşey gelen mesajı siliyorum webte telde kalıyor ordan siliyorum oraya geliyor.. nasıl çıkarım bu beta'dan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• belki 5 sene sonra bu istediğinizi özellik olarak getirebilir. yanlış bilmiyorsam beta süreci bitti ve genel kullanıcıya açıldır. yani çoklu desteği kullanmak istiyorsanız bu beklenen bir davranış ve çözümü yok. signal-viber-telegram çok başarılı bulsam da herkes bunu kullandığı için ben de mecburen kullanıyorum. 2022 yılında 2010 hizmetini veriyor.

• Beta bittiği için çıkılmıyor artık hocam. Bu salak şeyi kim düşünmüş ben de anlamadım. Telefonda sildiğimi bir daha neden bilgisayarda görmek isteyeyim ki? Hayır bari yapacaksan da seçeneğe bağlı yap.

• Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt

Aynen hocam tamamen saçmalık onu geçtim kendi sitesine yazmış henüz bitmemiş projeyi zorunlu kullandırmaya çalışıyor hala bu özellik yoksa neden aktif ediyorlarsa..

Desteklenmeyen özellikler

Aşağıdaki özellikler şu anda desteklenmemektedir:

• Birincil cihazınızın iPhone olması durumunda, bağlı cihazlardaki sohbetleri temizleme veya silme 
    • Telefonlarında WhatsApp’ın çok eski bir sürümü yüklü olan kişilere mesaj gönderme veya bu kişileri arama 
    • Tablet kullanma
    • Bağlı cihazlarda mevcut konumu görüntüleme 
    • Bağlı cihazlarda toplu mesaj listeleri oluşturma veya bunları görüntüleme 

• dün çıktım betadan, çıkış yapılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramo34 -- 26 Mart 2022; 16:25:29 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ramo34 kullanıcısına yanıt

nasıl yaptınız hocam telefon üzerinden mi oluyor bilgisayardan mı

• ramo34 kullanıcısına yanıt

telefonda çıkış yok hocam nasıl yaptınız  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 7 takvim ve bildirim sorunu..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • telefondan çıkış yaptım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.