Bildirim
IOS Takvimde Kurban Bayramı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bi ara sevgililer günü ayın birindeydi.
Zafer Bayramı alakasız başka bir aydaydı.
Verileri nereden alıyorlar bilmiyorum ama Güvenilir değil son 2 Yıldır iOS takvimi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a1g0rithm -- 27 Temmuz 2015; 3:04:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Uyarı için teşekkürler. Cidden çok iyi bir konuya dikkat çektiniz. Forumda bir etkinlik planlayıp geri bildirim yapalım. Nereye yapabiliriz? -
Ulan ben de pazartesiyi tatil yaparlar diye düşünmüştüm. Güzel noktaya parmak bastınız.
Hep diyanetin sitesinddn bakiyorum
Birde muslimpro var oda iyi
Ramazan ayını 29 göstermesi gerekirken 30 gösteriyor.Bu sebeple yanlış.Alternatif takvimlerden hicri takvimi çıkardım.Takvime güven yok, en iyisi islami uygulamaları kullanmak.
İrfan Takvimi, Semerkand Takvim, Fazilet Takvimi, Ezan Vakti Pro fazlasıyla iş görecektir hemde okuyacak takvim sayfalarımız olur en azından -
Bende hiç göstermiyor eylül de etkinlik bile. Yok onu basıl güncelleriz bilen varmı
quote:
Orijinalden alıntı: canocan_07
Uyarı için teşekkürler. Cidden çok iyi bir konuya dikkat çektiniz. Forumda bir etkinlik planlayıp geri bildirim yapalım. Nereye yapabiliriz?
Eyvallah hocam. IOS destek hattında çalışan arkadaşım bile bilemedi neden olduğunu, bir yere geri bildirim yapabilirsek güzel olur ama bu işin yolu yordamı nasıldır bilmiyorum. -
En altta Takvimlere tıklayın. Diğer başlığında Tatiller (Türkiye) seçili olmalı. -
quote:
Orijinalden alıntı: turuncum
En altta Takvimlere tıklayın. Diğer başlığında Tatiller (Türkiye) seçili olmalı.
Oda seçili hocam ama hiçbi resmi tatili ğöstermiyor
quote:
Orijinalden alıntı: Issız adanalı01
quote:
Orijinalden alıntı: turuncum
En altta Takvimlere tıklayın. Diğer başlığında Tatiller (Türkiye) seçili olmalı.
Oda seçili hocam ama hiçbi resmi tatili ğöstermiyor
Aynı durum bende de var.Yok mu bunun bir çözümü acaba?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X