< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haakaan162 -- 25 Şubat 2021; 23:34:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haakaan162 -- 25 Şubat 2021; 23:34:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Aynen bayağı sıkıntılı, sorun YouTube’dan mı, ios mu sıkıntılı artık bilemiyorum. İnşallah iOS 14.5’de sıkıntı giderilir. Siri’ye hiç değinmiyorum bile... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Swiftkey öneririm tahmin konusunda apple'dan daha iyi |
|
|
Sizin telefonda bir sıkıntı var sanırım. Tüm gün boyu telefondan içerikler üretiyorum video editliyorum. Whatsaapla ve İnsta ile işim gereği full vakit geçiriyorum. Hiç bir takılma yaşamadım. (İphone11) iOS 14.4 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
O hata 14.3 ile birlikte geldi 14.4'te düzeltmediler isimin içersinde Türkçe karakter varsa kişi bulunamadı diyor. Söylenene göre gelecek 14.5 sürümünde düzeltilmiş sizin çözebileceğiniz birşey değil |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 28 Şubat 2021; 18:26:17 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 28 Şubat 2021; 18:39:39 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
14.5 finali için tarih var mı ? bu ay içinde yayınlanabilir diye düşünüyorum yeni iPad lerle |