Söylediğiniz gibi batarya için konuşmak doğru olmaz şuan. Pil sağlığım da %86 yanıltabilir de bir şey söylersem. Umarım söylenen gibi yüksek performans alırız. |
iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (258. sayfa)

-
-
Ben yedeklerimi aldıktan sonra telefon üzerinden sıfırlıyorum, kurulum yapmadan Merhaba ekranında iken bilgisayara takıyorum, daha önceden indirdiğim sürümü (ipsw'den) shift ile yüklüyorum. Modlarla hiç uğraşmıyorum. Önce ayarları kendime göre yapıyorum, daha sonra uygulamaları yüklüyorum.
-
Senelerdir OTA ile kuruyorum, hiç bir sıkıntısını görmedim.
-
İlk mesajda Genel Kullanıcı Şikayetleri başlığı altında birkaç yeni durum daha ekledim , yaşadığınız sorunların size özel olup olmadığını kontrol etmeniz için iyi bir fırsat olabilir.
Ayrıca gözden kaçırdığım çoğu kullanıcının yaşadığı problemleri belirtirseniz ilk mesaja ekleyeceğim.
-
https://forum.donanimhaber.com/iphonelarda-yavaslatmayi-kaldirin-ios-13-14-3--147647436#147647436 Arkadaşlar dev konu, buyrun iphonelerdaki thermal throttling (yavaşlatma) kaldırın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok iyi düşünmüşsün hocamquote:
Orijinalden alıntı: Mylm.56İlk mesajda Genel Kullanıcı Şikayetleri başlığı altında birkaç yeni durum daha ekledim , yaşadığınız sorunların size özel olup olmadığını kontrol etmeniz için iyi bir fırsat olabilir.
Ayrıca gözden kaçırdığım çoğu kullanıcının yaşadığı problemleri belirtirseniz ilk mesaja ekleyeceğim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
konu açılmıyor hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: Cone
konu açılmıyor hocamtekrar deneyin, yorum da geldi konu açık hocam.
7 plus için konuşuyorum, hız olarak 14.3’den çok daha iyi olmuş yeni sürüm. Anlamsız kasılmalara rastlamadım şuana kadar.
Linkin sonunu silince tarayıcıda açılıyor
Ama DH uygulaması ile açılmıyor
https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=147647436
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikayhan -- 27 Ocak 2021; 21:5:42 > -
Daha önce güncellemeler mobil veri indirilmiyordu
Artık 4G/LTE ile indirilebilir olmuş. 5G olan ülkelerde daha önceden başlamış bu uygulama zaten -
Hocam 14.4 ile mi geldi bu olay -
-
Ben denedim olmadı hocam maalesef keşke olsa -
bazı ülkelerde olabiliyor demek ki
bize her saman olduğu gibi sonradan gelecek sanırım -
Bir sonraki iOS betası ile (herhalde 14.5 beta 1) uygulamaların bizi izlemesini engeleme şansına kavuşacakmışız:
https://www.apple.com/privacy/docs/A_Day_in_the_Life_of_Your_Data.pdf
-
Carplay'de sesli yanıtla birini aramaya çalıştığımda kişilerinizde böyle birisi yok diyor.
IOS 13'teyken böyle bi sorun yoktu diye hatırlıyorum.
Var mı çözümü?
-
-
sim kartı bi temizle ya da değiş hiçbir şekilde düzelmiyorsa :) belki ondandır.
-
Daha geçen sene yeni sim takıldı ki bunun simle ne alakası var onu anlamadım :) menüde operatör adı görünmüyor, safariye girince görünüyor. Yazılımsal bir sorun.quote:
Orijinalden alıntı: neyseneyasim kartı bi temizle ya da değiş hiçbir şekilde düzelmiyorsa :) belki ondandır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X