Bildirim
iOS için hangi bulut servisi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
iCloud gayet güzeldir aslında fakat Google Photos ve Belgelerin için Google Drive da demeyebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ * HP ENVY 17 Intel® Core i7 - 16 GB 1600 MHz DDR3L SDRAM - 1 TB HDD - 256 GB SSD SATA - NVIDIA GeForce GTX 850M 4GB
*iPhone 13Pro Turkcell / Vodafone e-Sim
Fenerbahçe since 1907
dsgnera™ since 2003 -
Megayı kullan, Mega Limited: MEGA
https://appsto.re/tr/DUCiQ.i
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
One drıve
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Google fotoğraflar daha iyi kendisi slayt ve kolaj yapıyor
Aradığın fotoğrafı bulmasıda kolaydır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Psn: mcankb1907 -
Dropbox
_____________________________ Kasa: Cooler Master Cosmos C700P | Güç Kaynağı: Corsair RMi 80 PLUS GOLD 850W | İşlemci: Intel Core i7 7700K | Anakart: MSI Z270 Gaming M7 | Ekran Kartı: ASUS GeForce RTX 2080 OC Edition | Ram: Corsair Vengeance 2x8GB 16 GB 3200 Mhz CL16 | SSD: Samsung 960 EVO 250GB M2 & Samsung 850 EVO 500GB | Hard Disk: Toshiba P300 3 TB 7200 RPM | İşlemci Soğutucu: Corsair Hydro Series H115i Sıvı Soğutma | Monitör: AOC Agon AG352UCG Curved 35" 100 HZ | Klavye: Logitech G910 |
Mouse: Razer Mamba | Headset: Asus ROG Strix Fusion 500 | Ses Sistemi: Harman Kardon Aura Plus | -
Yandex Disk de başarılı. Ben kullanıyorum ve çok memnunum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Herkes kullandığını övmüş. Ben dropbox, yandex disk, google drive, one drive hepsini kullandım. Bana en kullanışlı ve iyisi google drive geldi. Bedava 15 gb vermesi de güzel. _____________________________ -
Yandex'in sikistirmasi cok iyi Google Drive'dan kat kat hizli, upload hizinin yerlerde oldugu bi yerde yandex oneririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Tabi ki icloud. iPhone dan çektiğim fotoğraflar eve gidince bakıyorum hepsi iPad e ve pc ye yüklenmiş oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yandex
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone son aramalar gözükmüyor
- pasaport kayıtlı telefon 3 yıl sonra satılabilir mi
- iphone 15 ısınma sorunu
- uçak modunda telefon çalıyor
- itunes satın alınan müziği zil sesi yapma
- hat takılı ama şebeke yok
- iphone 17 pil kaç mah
- iphone 17e
- iphone 16 pro max uzunluğu kaç cm
- iphone 17 boyutları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler